Kako Cancun kot odrasli

Vem, kaj razmišljate: Cancun ima rep, ki je stranka za otroke, vendar sem tukaj, da rečem, da je še veliko več. Zakaj sem verodostojen vir? Moj fant in jaz smo se odločili preizkusiti Cancun “odraslo” pot za en teden.

VIDEO: Coinage: Kako shraniti za sanjsko počitnice

 

Popolno razkritje: v mojih zgodnjih dvajsetih letih in edini razlog, zakaj se mi zdi usposobljen, da trdim, da sem to storil kot odrasla oseba, sem 1. plačal potovanje z denarjem, sem si zaslužil, in 2. nisem zaspal. Evo, kako smo to storili.

Kaj pakirati: prinašajte osnove

Prispevek Ingrida Frahma

Odrasli radi funkcionalnost. Najboljši delci lahko delujejo v več situacijah, zato sem poskušal pakirati predmete, za katere sem vedel, da delujejo v različnih nastavitvah. Moja košara Rae Feather je delovala kot moja torba za prtljago in plažo. Lahko ima veliko in sedi na svojem, kar je super v pesku. Obleke, kot je to pokritje Madewell, so super, ker jih lahko vržete s parangalom za dan aktivnosti ali oblečete s čopastimi čipkami navzdol na večerjo. Moj najljubši kopalke to poletje je bil Molly Bikini iz Solid in Striped. To je super chic, medtem ko je tudi zelo praktično v valovih, ker je bilo videti kot nositi športni modrc. Kar zadeva čevlje, pa so črne usnjene sandale brez pomena, ker delajo v večini situacij v Cancunu (plaža, restavracije, trgovine itd.),. Sončni klobuk, kot je ta, je odličen pripomoček za zaščito pred soncem in hkrati videti prijetno – vedno zmaga. Moje najljubše odtenke so ti Erika Ray Bans. Imam teorijo, da ta slog izgleda dobro na vsakem obrazu.

POVEZANE: Potovanje kot urednik: kaj V stilu’Kim Peiffer v paketu za Avstralijo

Najbolj uporabljeni predmeti v moji vreči so bili moj Apple iPhone charging case (če si lahko ogledate filme in televizijske oddaje, medtem ko ne skrbite, da imate dovolj moči, da pokažejo vaš vstopni pas je popolna blaženost) in steklenico Hawaiian Tropic SPF 50 losjon za sončenje . Nisem bil, ponavljam, ne v Mehiki bodo sunkovali. Odrasli se ne sončijo. Sem uporabil to ves dan in prisegel, da se je počutil kot navaden vlažilec brez tega lepljivega / mastnega občutka.

Leti in hoteli: raziskovalna mesta, ki preverjajo vse svoje škatle

<strong> </strong><br/>“></div><div class=
Prispevek Ingrida Frahma

Medtem ko iščemo tropsko destinacijo z veliko stvari, ki jih je treba storiti, smo našli sporazum o letenju in hotelskem svežnju v The Royal Carribbean Resort. Hotel je prišel s pogledom na ocean, kar je pomenilo, da bi lahko hodili ven na plažo (glej zgoraj), medtem ko so še vedno blizu bazenov (bistvenega). Kjerkoli ste šli, ste prišli s službo, ne glede na to, ali je bila hrana ali pijača, vključno z barom, na katero bi lahko plavali. Imeli smo vse, kar smo iskali.

Hrana: Izogibajte se vsemogočnim

Kako to Cancun Like an Adult - slide
Prispevek Ingrida Frahma

Anti-vzmetnica v nas se je odločila, da ne bo storila “all-inclusive”, kar pomeni, da smo se odločili za zajtrk vgradili v naše bivanje namesto vseh naših obrokov. Jaz bi to zelo priporočil, ker smo resnično uživali v raziskovanju različnih restavracij na tem območju.

Ena od naših absolutnih najljubših restavracij je bila nova izkušnja. Ko smo prispeli na Črno luknjo, nas je voditelj skozi črna vrata pripeljal v popolno temo in zaprl za nami (malo Sablastan). Odločijo se, kaj naj te hranijo, zato nimate pojma, kaj jesteš. Obrok je sestavljen iz številnih malih tečajev in strežniki uživajo v trickanju, ko ste rekli, da boste jedli eno stvar, ko je res nekaj drugega. Obstaja tudi črna luč, kar pomeni, da bele stvari žarejo, kar strežniki uporabljajo v svojo korist. Na primer, bi se lahko nekdo izvlekel pred vami in povlecil belo papirnato rožo iz rokavov, medtem ko bi se lahko za teboj šepetal drug za drugim. Ves čas smo se veselo smejali. Bila je ena izmed najbolj zabavnih in avanturističnih večerj, ki sem jih kdaj imel, hrana pa je bila okusna. Stranska opomba: Medtem ko smo bili na Isla Mujeresu, smo odšli v to lokalno restavracijo, podobno baru, imenovano Bally-Hoo. Margarite in sveže ceviche so zagotovo imeli čoln na otoku.

POVEZANE: 19 najboljših nosilnih nahrbtnikov za vaš naslednji pot

Načrt poti: posvetujte se s svojim seznamom žlice

Ali bi moral “plavati z morskimi psi” biti moj novi instagram bio? ��✔️ #whaleshark #unreal

Post je delil Ingrid (@ingridfrahm)

 

Na vrh zanimive večerje smo se naslednji dan plavali s kitovskimi morskimi psi. Ja, prave kitovske morske pse. Odrasli vedno želijo čim bolje izkoristiti svoj čas na potovanju in mislili smo, da nič ne bi bilo bolje kot morski psi. Whale morski psi so največja riba v oceanu. Kot filter hranilniki jedo samo majhne organizme, kot je plankton (če ne jedo ljudi, phew!). Cancun je eno od redkih krajev na svetu, kjer lahko plavate s temi lepimi bitji. Vodniki so nas zjutraj pobrali, nam je večkrat pomiril, da morski psi ne bi poskušali pojesti, nato pa nas pripeljali do čolna. Ko jih je našla naša ladja, smo skočili v vodo in plavali neposredno ob njih.

Najbolj čudovit del tega je bila njihova velikost. So popolnoma masivni. Večinoma ignorirajo ljudi, včasih pa se hitro obrnejo in se ujamejo po njihovi poti (plavajo s svojimi odprtimi urami, široko tri noge, kar je lahko zaradi številnih razlogov problematično). To je bila ena izmed najbolj neverjetnih stvari, ki sem jih kdaj naredila, zato, če greš v Cancun, je to nujno!

POVEZANE: Vacation Shaming vodi Millennials od uporabe njihovih počitniških dni

Kako to Cancun 3
Prispevek Ingrida Frahma

Prav tako smo obiskali Chichén Itzá, ki je znana kot ena izmed Sedem čudes sveta. In če ste kot jaz, uživate v preverjanju takšnih stvari s seznama žetonov (štiri, da gredo!). Smo snorkeled v Podvodni muzej (MUSA), ki je območje v bližini Isla Mujeres z več sto konkretnih kipov postavlja na ocean dno. To je vsekakor pogled, ki ga je vredno ogledati, vendar bi priporočal zasebno potovanje. (Skupinski izleti lahko postanejo zelo veliki …)

Ko nismo igrali Indiana Jonesa, sva preživela ves čas na plaži. V Cancunu je bila voda najjasnejša in najtoplejša, v katero sem se vedno plaval. Še posebej smo uživali v območjih brez valov, ki so se počutili kot bazen.

Razkritje A:

Kako to Cancun 2
Prispevek Ingrida Frahma

V redu, priznal bom: šli smo v nočni klub in ga imeli rad. Toda tudi odrasli radi plesajo, kajne? Na zadnjo noč smo odšli v Dady’o, ki je na območju, ki ga obkrožajo podobni klubi. Glasba je bila odlična in ni bila preveč glasna, gneča ali vroča. Plesali smo do 2 ure (kar je precej mimo mojega spanca) in niti nisem hotel zapustiti. DJ, noro luči in dima kažejo tako zabavno vzdušje. 

Kako to Cancun 1
Prispevek Ingrida Frahma

Cancun, Mehika, je bil neverjeten spot za beg. Toda to je več kot le zabavna prizorišča, čeprav morate to preveriti tudi. Zelo priporočam ga za vaš naslednji tropski beg. (Samo se prepričajte, da gredo med sezono kitovega morskega psa!)