Kako naročiti zdravo shranjevanje v skoraj vseh kuhinjah

Zdravo življenje ni nujno tako težko. V resnici gre samo za zamenjavo nekaj naših slabih navad za boljše. Pustite za nočnim steklom (očala …) vina čez noč? Seveda. Lahko počakamo do sobote. Pojdite po stopnicah vsako priložnost, ki jo dobimo? Ni problem. Pozabite na dostavo in prevzem? Zdaj počakajte samo eno sekundo…

Ne gre za to, da ne ljubimo dobrih, zdravih domačih kuhanih obrokov – resnično pa – vendar dostava hrane (zlasti v N.Y.C.) je preprosto način življenja. Udobje polnega obroka, ki prihaja vroče in pripravljeno jesti na naših vratih v manj kot eni uri v katerem koli času dneva ali ponoči, je razkošje, za katerega nismo pripravljeni odreči se. Ampak, če naročanje v smislu mastne udobje fare, ni treba biti tako. Zdaj je naročilo »Zdrav zdravo«, nova aplikacija, ki nas vodi do boljših izbir dobav. 

POVEZANE: 14 Kourtney Kardashian’s Favorite Essentials za shrambo za zdravo prehrano

Aplikacija vam omogoča dostop do več kot 10.000 restavracij in uporablja sistem za ocenjevanje prometne svetlobe, zeleno označuje najsodobnejše, rumeno označuje zmerno zdravo in rdeča označuje nezdravo, da naredi vžigalnik (ali ne!) Možnost naročanja (ali ne!) Vetrič. Deluje tako, da označuje različne jedi skupaj z barvnim ključem. Torej, edamame bi lahko videl zeleno, vendar je lahko vaša najljubša aplikacija za dim sum v rumeni ali rdeči barvi, odvisno od vsebine.

Zdravo Takeout App Embed
Vljudnost

In tam je tudi znanost, ki jo podpira! Po raziskavah Medicinske medicinske šole Perelman na Univerzi v Pennsylvaniji oznake na svetlobi s prometno svetlobo omogočajo dinerjem, da naročijo manj kalorij v primerjavi z meniji, ki nimajo nikakršnih informacij o kalorij.

Ne glede na to, ali poskušate pojesti čim bolj čiste in udobne ali pa ste v razpoloženju, da bi jedli vsak občutek, ki ga je kdaj čutil, vam bo Order Healthy vodil do vaše sanje. Pojej!