Karte Tarot z duhom živali, ki jih ne moremo spustiti

Jaz sem sujeveren. Priznaj. Všeč mi je, da naredim tisto, kar iščeš v duši, kjer gledaš v zvezde in jim bo dal nekaj občutka smeri. Torej moji prijatelji niso bili preveč presenečeni, ko sem začel govoriti o nekaterih duhovnih živalskih kartah. To je, dokler nisem pojasnil razloga, ki je povzročil gobec, da sem padel 60 dolarjev na krov tarota in jih poskusil zase.

POVEZANE: astrologinja Susan Miller o tem, kaj se preplavljajo retrogradi aprila, pomenijo zate

Lani poleti sem šel dol, ko sem vlekel prijatelje v Manhattanov ABC Carpet & Home. Pogosto sem okupator v ABC-u. Njihov prostor je kot Pinterestova plošča z naslovom “rustikalna romantična estetika”, ki je postavila trgovino v skladišču in se zbrala nekaj lestencev, sob vinske najdbe in moderno restavracijo za dobro mero. To je eno od mojih srečnih krajev – Ampak tistega dne, smo bili moji prijatelji in jaz manj osredotočeni na dekoracijo doma in bolj nadgrajeni z majhno belo knjigo in tarot krovom iz “The Wild Unknown.”

TK
the_wild_unknown / Instagram

Krov obljublja, da se poveže z vprašanji, ki jih je postavil tiho, in zagotavlja vsakodnevno branje živali podobnosti. Boste lahko tudi brali svoje pretekle, sedanje in prihodnje kartice, si pridobili vpogled v določeno oviro, se globlje vkopali v odnos in načrtovali svoje leto naprej. (Kulične ilustracije so tako lepe, da sem takoj razmišljal o dodajanju priljubljene kartice v zbirko tatoo.)

Navodila so dovolj preprosta. Shuffle poljuben način, ki vam je všeč, tako dolgo, kot vam je všeč med razmišljanjem o vprašanju. To je manj kot “da” ali “ne” v slogu Magic-8-Ball, in še več, “Kako rešiti ta problem?” Ali “Kaj se dogaja s tem odnosom?” Če to vse zveni zelo hocus-pocus-čutim . Ampak počakaj, kmalu bo postalo bolj čudno.  

Ko sva moji prijatelji in jaz razkrili krovu v trgovini, smo vsi potegnili točno isto žival, trikrat zapored, po prepletanju krova 63 kartic, ki nima niti enega ponavljanja. V matematiki govorimo, to je nekaj takega kot 0,025 odstotka možnosti.

TK
the_wild_unknown / Instagram

Kartica nam je povedala, da je v našem življenju post-grad, kjer se je vse počutilo nestabilno, sprostiti, meditirati in usmerjati svojo energijo navznoter. Kar je bilo lepo veliko “Hej, nehaj se pripravljati na padec neba. Vse bo v redu. “

Bili smo pokonci. Jasno je, da je bil znak iz vesolja. Zato sem kupil krov in ga pripeljal domov, da bi več prijateljev poskusili. Druga sostanovalka je prebrala njene kartice; njen skeptični fant je celo vzel zabodo. Kmalu je moj celotni krog preizkusil. Na absurdnosti na začetku je bilo veliko smeha. (Dobim, kako kartica, ki vam je povedala, da ste hobotnica, danes odide kot nekaj manj kot mistična.)

POVEZANE: Kelly Oxford o prevzemu kristalnega življenjskega sloga s pomočjo Spencer Pratt

TK
the_wild_unknown / Instagram

Ampak hihitanje se izogne ​​tišini, ko se opis duhovnih živali tako ujema z vašim glavnim prostorom. Pogosteje kot nerodno veljajo za naša tiha vprašanja.

Nekaj ​​mesecev pozneje je gostujoča prijateljica, ki je izkopala v NYC z lomljenim srcem in praznim želodcem, pritegnila kartico Gazelle, ki privlači ranljiv duh. Povedal ji je, da nehaj na preteklost – ko stojiš na pepelu odnosa, ki se sprašuje, kje se je za vraga stvari dogajalo narobe – to je lepo slišati. Jokala je, ko je prebrala njen opis in še vedno ima fotografijo strani shranjene na njenem telefonu, ko potrebuje opomnik, da so odnosi sesati.  

TK
the_wild_unknown / Instagram

Ali so te kartice dejansko povezane z nekim duhovnim mojom, ki se je dotaknil v vnaprej določenem poteku naše prihodnosti? Nimam pojma. Ampak vem, da prepričanje mojih najbližjih prijateljev, da naredijo korak za korakom svojega udobja kozmičnega znanja, je vsaj zelo zabaven način,. 

Lahko ga vzamete tako resno, kot jaz, zdaj pa resnični mistik, ki je klepetal s kartami tarot strankam. Ali pa jih preprosto uporabite kot 10-sekundni odmor v vašem urniku, da ponovno preusmerite svojo dobro juju navznoter. Kdo ve, morda bo tvoj dan kot kobra stavka ti kot nekaj posebnega.  

Več informacij o Divji neznani živalski duh krov tukaj.