Maggie Gyllenhaal: “Kako okrasim je podobno kot sem oblekla”

Maggie Gyllenhaal - 10/22/2015 - New York, New York - RESTORATION HARDWARE UNVEILS RH MODERN AT RH NEW YORK, THE GALLERY IN THE HISTORIC FLATIRON DISTRICT held at Restoration Hardware, NYC. (Photo by Joe Schildhorn /BFA) *** Please Use Credit from Credit
Joe Schildhorn / BFA

Claire Stern

23. oktober, 2015 @ 17:00

Dolgo smo bili ljubitelji Restavriranje strojne opremebelgijski delikatesi, tako da so se naša ušesa začela, ko smo slišali, da je podjetje začelo z novim konceptom vrhunskega oblikovanja. RH Moderna, razvita skupaj z vrhunskimi oblikovalcivključno z izdelovalcem pohištva Barlas Baylar, svetlobnim genijem Jonathan Browning in Ben Soleimani, ki že nekaj let ima čudovito linijo preprog s podjetjem. To funkcije uber-razkošno, minimalistično pohištvo, svetlobne napeljave in dekor z edinstvenimi premazi in bogatimi podrobnostmi, kot so medenina in bronasto lak. Ni presenetljivo, da je zbirka zajela oči samozaposlene dekoriranje obsesivno Maggie Gyllenhaal, ki se je ustavil na prireditvi na RH New York, galeriji v soseski Flatiron N.Y.C..

POVEZANE: Maggie Gyllenhaal se odpre o tem, kaj ji navdihuje

“Veliko stvari je, da moj mož [igralec Peter Sarsgaard] In se ne strinjam, toda z vidika notranjosti imamo oba zelo ekscentrična okusa, «je povedala V stilu, ob pregledu nove črte. Zlasti je citirala zlata noga kava miza (začenši na 1.295 $, rhmodern.com) kot del, ki bi se lepo prilegal v Brooklyn Brownstone, ki jo deli s Sarsgaardom in njihovimi otroki. “Moj splošni način dekoriranja je podoben načinu, kako se oblačim”, pravi ona. “Način dekoriranja, kjer živite in način, kako okrasite svoje telo, je edinstven način, da poveste nekaj o tem, kdo ste.” Če je njena boemska Alberta Ferretti obleka (na sliki zgoraj) kaže na vse, mislimo, da ima en vrhunski eklektičen dom. 

Oglejte si in si oglejte naše najljubše kose iz RH Modern zbirke spodaj.