Mario Batali in Anthony Bourdain vas želita jesti za dober razlog

Včeraj so pečat najbolj slavnih kuharjev v državi, vključno z Mario Batali, Anthonyjem Bourdainom, Nancyjem Silvertonom in Dominique Anselom, združili svoje kulinarične možgane in ustvarili epski večtočkovni meni za začetek kampanje Eat (RED) Save Lives. Verjetno ste že seznanjeni z RED programom, ki ga je pred desetletjem ustanovil Frontman Bono, in z donacijami, izdelki in posebnimi dogodki dvignil več kot 350 milijonov dolarjev v boju proti aidsu. Toda Campaign Eats je lahko naš najljubši.  

RDEČA Dinner - Embed 2016
Noam Galai / Getty

Kaj torej pomeni ta program? V mesecu juniju bo v različnih restavracijah po vsem svetu potekalo več kot 100 kulinaričnih prireditev. Batali, ki je vodja obtožbe, je prijavil več svojih kolegov, med njimi Silverton, David Burke, Amanda Cohen in Alice Waters, da bi se našteli le nekateri, da bi sodelovali s ponudbo posebnih menijev v svojih restavracijah, ki so bili posebej ustvarjeni, da bi izkoristili ta koristen vzrok ( poglejte celoten seznam dogodkov tukaj).

POVEZANE: Mario Batali nam pokaže, kako ustvariti kremasta Cacio de Pepe Ever

Če bi se kdaj obrnili na ta obrok v Batalijevem Babboju v N.Y.C., kjer bi radi, kot so Emily Blunt in Beyoncé, obedovali ali pa se karibo nor na kuharju Silvertonove La Pizzeria Mozza v L.A.. 

V tem času je tukaj recept za sanjsko pero svetlobo pavlova z jagodami, ki jo je kuhar Dominique Ansel končal sinoèni epski obed, ki vas je zadržal. 

Lepa jagodna pavlova, pripravljena na sladico na zajtrki, z vanilijskim meringjem, mascarpone kremo, džemom jagodami, balzamično redukcijo in sočnimi jagodami iz @linvillaorchards, ki so končali s svežim marjoramom. # 86AIDS

Fotografija, ki jo je objavil dominiqueansel (@dominiqueansel)

(RDEČE) Strawberry Pavlova z mascarpone kremo

Makes 8 pavlov

Sestavine

Za Mascarpone Cream:
1/2 skodelica težke smetane
1 vanilija, seme ostrupljeno
1/2 skodelice mascarpone
1/4 skodelice sladkorja

Za Meringue
3 beljakovin
2/3 skodelice sladkorja
1 žlica koruznega škroba, presejan
1 vanilija, seme ostrupljeno
1 žlica vode
2/3 tsp kis

Za jagode:
2 lb sveže jagode, sesekljane
1/4 skodelice sladkorja

Zbirati:
Sveži listi marjorama
jagodna marmelada
Balsamic glazura 

POVEZANE: Ta Show-stopping jagoda-mandeljni tart je presenetljivo enostaven za izdelavo

Navodila

Za Mascarpone Cream:
1. V skledo, kremo, dokler ne nastanejo trdni vrhovi. Zložite se v sladkor, vanilije in mascarpone, dokler ne boste enakomerno združili. Ohladite v hladilniku, dokler ni pripravljen za uporabo.  

Za Meringue
1. Pečico segrejte na 325 ° F.  
2. V stojalnem mešalniku z nastavkom za žebljičasto žganje beljakovin na sredino do pene. Počasi vključite sladkor v dveh dodatkih, dokler ne dosežemo trdnih vrhov. Vklopite mešalnik na nizko hitrost, dodajte koruzni škrob in vanilijo do kombinacije. Nazadnje dodajte vodo in kis, mešajte nekaj sekund.
3. Spoon dollops of meringue, ki so 2-centimetrski premer na pladenj za papir, obložene s pergamentnim papirjem. Prostor dollops 4 cm narazen, kot se meringues razširijo, ko pečemo. Pečemo 15 do 20 minut ali dokler meringue ne tvori trdne skorje in zunaj je komaj obarvana. Zunanji del meringue mora biti hrustljav, notranjost mehka in nežna. 

Za jagode:
1. V skledo, prelijejte jagode s sladkorjem. Pustite v hladilnik, dokler ni pripravljen za servisiranje. 

Zbirati
1. Na vsaki marićni bazi se razprostrite marmelado z jagodami, nato pa na vrhu z veliko žlico mascarpone kreme, jagodami, nekaj kapljic balzamične glazure in okrasite z listi marjorama do konca. Nudite takoj. 

POVEZANE: Zakaj čips in sladoled gredo skupaj kot maslo arašidov in žele

(Pro Nasvet: Če ne najdete balzamične glazure, segrejte 1 skodelico balzamičnega kisa v ponvi nad srednjo vročino, dokler se ne zmanjša za polovico in pustite, da se ohladi)