Nekdo je ravnokar kupil Leonard DiCaprio’s N.Y.C. Stanovanje za Bargain

Leonardo DiCaprio Greenwich Condo - Lead 2016
Vljudnost StreetEasy; Getty

Jane Asher

7. december, 2016 @ 18:00

V najnovejših novicah Leonardo DiCaprio je čedni igralec pred kratkim prodal stanovanje Greenwich Village za 8 milijonov dolarjev – 2 milijona dolarjev manj od tistega, kar ga je kupil že leta 2014, v skladu z The Real Deal.

Stanovanjska hiša se nahaja na 11. ulici v vasi, v neposredni bližini Washington Square Park in Union Square, idealna lokacija za pridobivanje okoli centra mesta Manhattan. Street Easy poroča, da je DiCaprio prvotno kupil stanovanje v maju leta 2014 za 10 milijonov dolarjev in ga v začetku letošnjega leta navedel za 14,5 milijona dolarjev.

VIDEO: Leonardo DiCaprio Studio City Home

 

3,663 kvadratnih metrov, trosobni dom je bil zgrajen po zelo specifičnih navodilih DiCaprio, da bi spodbudil svojo dobro počutje in zdravje, v katerem so “cirkadijski sistem razsvetljave, aromaterapija v kanalu, herbarij okenske škatle in zaprta postaja za sokove, parna prha s hojo po meri s prilagojenim sistemom svetlobne terapije in ročno prho, ki je opremljena z infuzijo z vitaminom C. ” Te stvari ne moreš narediti.

POVEZANE: 42 Times Z Leonardo DiCaprio se je zaljubilo v ljubezen

Za vse vas New Yorkers tam zunaj žalosten glede možnosti Leo-manj mesto (ga bomo kdaj videli na CitiBike spet ?!), nikoli ne bojijo, igralec še vedno ima veliko stanovanj okoli Manhattan, vključno s štirimi v Battery Park Mesto. Pomaknite se navzdol za popoln pogled na krasen condo.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 − 40 =

map