Oglejte si nekdanji Hadid-Family Mansion, ki je naveden za 85 milijonov dolarjev

Gigi Hadid Home - Lead
Vljudnost Agencija; Getty

Jane Asher

16. december, 2016 @ 18:00

Dom, ki je tako razširjen, ima svoje ime.

Le Belvedere, dvorec, ki sta ga razvila Gigi in očeta Bella Hadid, Mohamed Hadid, ki se nahaja v prestižni soseski Bel Air v Los Angelesu, je bil nedavno na seznamu za 85 milijonov ameriških dolarjev. Glede na Wall Street Journal, domu trenutno ni v lasti nepremičninskega mogla, saj ga je Hadid leta 2010 prodal mednarodnim lastnikom za 50 milijonov ameriških dolarjev. Ampak, kupci niso nikoli končali, zato so Hadid in njegova partnerica Shiva Safai od takrat dali v zakup nepremičnine.

Nekaj ​​zanimivih dejstev o 10 spalnici, 15 kopalnicah in 35.000 kvadratnih metrov nepremičnin, glede na liste agentov Joyce Rey iz Coldwell Previews International in Stacy Gottula iz agencije: Ima varno odprto sodišče za motorje, ki parkira vsaj 20 avtomobilov, plus garažna oprema, vključno z dvema za vozila z limuzino; vinska klet s 5.000-steklenico s pritrjeno jedilnico in vhodno dvorano z barom in zabaviščnim prostorom; velika dvorana, ki ima 200-250 gostov s komercialno kuhinjo (očitno je za gostinstvo); jedilnico za dvorišče za 100 gostov; bazen z neskončnostjo 70 metrov in spa z 12 osebami; osem vrtov, trije veliki fontani in štirje fontani s skulpturami. In to ni niti polovica tega.

VIDEO: Dvorec Razvil ga je Mohamed Hadid, ki je dosegel 85 milijonov dolarjev

 

Obstaja tudi veliko, veliko spalnice na zgornji ravni – z večino vsak ima svoje lastne in-her omare. Plus prostorno glavno nadstropje, opremljeno s sprejemno dvorano, formalno dnevno sobo, uradno jedilnico, neformalno jedilnico, neformalno družinsko sobo z barskim salonom, glasbeno sobo, knjižnico, dvoposteljni pisarni, 4 sobe za prah, družinsko sobo Lanai, zajtrkovalnica , butlerji shramba, prevelik kuharski gurmanski kuhar, ena spalnica za osebje in pisarna za osebje.

POVEZANE: Throwback Yolande Hadidove fotografije Gigi, Bella in Anwar bo vzel vaš dihaj

Pomaknite se navzdol, da si ogledate notranjost norosti. Moraš to videti, da bi verjel.