Opravil sem ga: Lorna Jane in 10-dnevno očiščenje palete

Družba Celeb najljubši družbi za dostavo moke za pijače Paleta se je z avstralsko blagovno znamko Lorna Jane pridružila novemu načrtu obrokov za prehrano in V stilu imel ekskluzivni prvi okus.

Očiščena čistoča s 5 ali 10-dnevno čiščenje je kombinacija rastlinskih čistih obrokov, beljakovinskih tresljajev, ahh-maring palic in detoksičnih čajev, ki jih je ustvaril ustanovitelj Paleta in izvršni kuhar Kelly Boyer v sodelovanju z avstralsko aktivno linijo ustanovitelj Lorna Jane Clarkson. “Ko smo se spoznali, smo postali hitro prijatelji”, pove Boyer V stilu razloga, zakaj je želela razviti program s Clarksonom. »Če delimo ljubezen do zdravega življenja, smo takoj začeli delati za sooblikovanje programa za čiščenje toksinov iz vašega sistema, da boste lahko doživeli bolj veselo in zdravo življenje.«

Zato smo ji dali sami. Seveda, odpuščanje pice, vina in čokolade ni piknik (kdaj je to kdaj?), Ampak po nekaj dneh zamenjave kave za čaj in piškotkov za energetske palice (ki, mimogrede, kakšen okus kot sladica vseeno – mandljev fig najljubši), počutimo se lažje, bolj osredotočene in preprosto dobro. Zato ni presenetljivo, da so slavje, vključno z Jessico Biel, Jaime King in Felicity Huffman, vse ljubitelji pristopa zdravega načina življenja Paleta.

POVEZANE: Cocktail-inspiracija Smoothie, ki ohranja Elle Macpherson videti bolje od Ever

In za tiste, ki ste se zaskrbljeni, ko si mislil, da si očistil (zagotovo smo jih storili), nam je Boyer dal nekaj modrih besed modrosti, medtem ko smo na 6. del 10. dne gledali ta kos torte Magnolia Pekarna: “Lahko storite karkoli 5 ali 10 dni! “pravi. “Medtem ko nekaj čistil in detoksikov na trgu pusti občutek izčrpanosti, smo to zasnovali tako, da ne boste imeli pomanjkanja. Smo mislili o tem, da si očistimo hrano, ker so tresenja, prigrizki in obroki hkrati hranljivi in ​​okusni. “

In odšli so dneve, ko nimamo dovolj energije, da bi se spravili iz postelje, kaj šele v telovadnico, na čiščenju – še vedno smo imeli veliko energije, da bi se znojili na SLT in v razredu joge ves teden, medtem ko so nosili čedne koščke Lorna Jane, seveda.

Paleta Purify Cleanse (cene se začnejo po 399 $) je na voljo za omejen čas, ki se začne 21. julija.