Ostanite na (in Shop!) Ta novi butični hotel v Benetkah Beach, Kalifornija

<h2><span id=Dnevna soba

“>

Nicole LaMotte

Leigh Gotzmer

4. oktober 2016 ob 16:30

Guruši za posteljnino v Parachute Homeu verjetno v zadnjem času niso spali veliko in to je zato, ker delajo na nečem velikem. Podjetje, ki prodaja super-mehke pernice, sateen liste in puhasto brisače, je danes v Parachute Hotelu postavilo 2.200 kvadratnih metrov prostora na svojem kalifornijskem hladnem razstavnem prostoru na Rose Avenue v Benetkah.

Popolnoma shoppable enosobno penthouse razstavlja blagovno luksuzno perilo, skupaj s pohlepnim pohištvom in dekorjem iz podobnih miselnih blagovnih znamk, kot so Boho Lauren in Chris Earl. Prostor stojijo Scott Horne in Peter Dolkas, ki so s trgovino notranji stilisti, zato znajo narediti prostor slikovit.

“Vsak kos je bil skrbno preučen in je ustvaril nekaj popolnoma edinstvenega, a hkrati poznano padalski estetiki”, pravi Horne. Bohemian apartma je opremljen s privlačnimi najdbami, ki odražajo vrhunsko kakovost posteljnine. Ustanovitelj Parachute Homea Ariel Kaye je želel, da bi prostor lahko deloval kot eleganten umik za pare in prostor za prireditev za 30 ljudi, zaradi česar je dekoriranje zabaven izziv. Pomaknite se, da preverite vsako strokovno urejeno sobo.