Peek Inside Reign Disick’s Adorably Stylish Spalnica

Reign Disick Room - LEAD
Burke Doeren, Tayler Dubé

LEIGH GOTZMER

12. februar, 2017 @ 11:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Kourtney Kardashian nas je znova in znova pokazala, da je njena domača dekoracija vrhunska. Ona ve, kako iz kmečke dnevne sobe pripeti karkoli iz roza rajske spalnice za svojo hčerko Penelope, ki dokazuje, da so otroške sobe lahko enako elegantne kot vsak prostor v hiši – in to je zagotovo primer s svojim najmlajšim sinom Reignova soba tudi.

Prijeten nevtralni prostor, s katerim je delal z notranjim dekoratorjem Martyn Lawrence Bullard, zmeša zrel naglas, kot so damastne zavese in stenska izjava, s čudnimi otrokom prijaznimi najdbami, kot so polnjene živali in plišasto pohištvo. In veliko stvari so sentimentalne roke me-downs od velikega brata Mason, kot letnik letala in krzno preprogo. Kardashian je prav tako postavil jaslice in jedilnico, tako da lahko vzame tudi tovor. “Lahko spim tam, ko je Reign bolan ali me potrebuje,” pravi. “Spal sem v svoji sobi v prvih treh mesecih svojega življenja (večino noči z Masonom in Penelopo), zato je vrtna postelja v velikem obsegu čudovita.”

Burke Doeren, Tayler Dubé

Preberite o nakupu kosov od chez Reign in za podrobnejši pogled na dom Kardashian si lahko prenesete njeno aplikacijo.