Rashida Jones in Away sodelujeta na najslajšoj prtljagi

Rashida Jones - AWAY
Prispevek AWAY

Claire Stern

22. avgust 2017 @ 11:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Away, nesporna prtljaga izbire blagovne znamke med slavnimi, je našla najnovejšega sodelavca in čeprav je znana oseba, to ni nujno tisto, kar bi pričakovali. Točno za vaše bližnje konec poletnih počitnic se je potovalna družba združila z Rashido Jones v zbirki kapsul svojih klasičnih minimalističnih zvitkov v utišanih barvah, ki jih je navdihnil Stockholm.

Away: Edition RJ vključuje tudi komplet štirih pakirnih kock in torbico, ki jo je oblikovala igralka. Cene se gibljejo od 45 dolarjev za kocke do 295 dolarjev za rollie, z delom prihodkov proti Mednarodnemu odboru za reševanje, ki je neprofitna organizacija, ki zagotavlja humanitarno pomoč beguncem. Tukaj, več o Jonesu o kolabu, ki je na voljo na spletnem mestu awaytravel.com.

Zakaj Stockholm vseh krajev?
Za Švedsko je nekaj res čarobnega. Že več sto let niso uradno vključeni v nobene vojne, to je neverjetno stara država in imajo zelo razvit odnos do enakosti spolov.  

Ob predpostavki, da ste bili, katera je najljubša stvar tam? 
Moja številka 1 je Ett Hem, lep hotel. To pomeni “doma” in resnično meni, da sem doma, ko sem tam. Resnično imam rad tudi obisk Modernega muzeja – tako lepo je, da je nadstropje lep razgled. Obstaja toliko navdihujočih oblikovalk, ki sem jih srečala tudi: Carin Rodebjer, Kristina Tjader iz House of Dagmar … samo slaba pametna feministka, ki oblikuje lepa oblačila za močne ženske. Uživam tudi v obisku vseh malih otokov v Stockholmu, za katere se mi zdi, da so tako kul. Vsi mostovi, ki jih hodite preko povezovanja posameznih otokov, so lahko moj najljubši del. 

POVEZANE: Rashida Jonesova #TBT Snap funkcije Vse ikone 80-ih 

Kaj občudujete glede skandinavskega oblikovanja?
Vedno sem bil neverjetno očaran s skandinavskim oblikovanjem (pohištvo, tekstil in arhitektura, oblačila). Estetsko so naredili mojstrsko delo, ki združuje tisto, kar je super o vsaki dobi zgodovine njihovega oblikovanja. In to uspejo s preprostostjo, eleganco in disciplino. Vse to, in ne preprečuje, da bi bili igrivi! Mislim, da to delajo najbolje. 

Katere so nekatere od vaših potovalnih potrebščin??
Vedno poskušam zaščititi svoj imunski sistem, zato prinašam Wet Ones, sem dal te stvari, imenovane doTerra On Guard, ki je eterično olje, na moje roke, da pomagam pri imuniteti. Potem poskušam umiti roke, kolikor je to mogoče in ostati hidrirani.

VIDEO: 5 kilogramov potovalnega swaga, da bi vas udobno držali

Kakšen je vaš najboljši potovalni nasvet?
Poskusite, da ne preverite prtljage, če ste na dovolj kratkem potovanju – vedno je bolje, da imate svoje stvari s seboj. Če rečem, mislim, da podcenjujemo cestnino, ki jo nosi prtljaga, zlasti če potujete veliko. Vse, kar lahko storite, da vzamete vrečke s hrbta, kar je bilo navdih za tote, ker ga lahko prekrižete, vendar ima tudi to veliko zakrito, tako da jo lahko držiš čez ročaj svoje torbe in vzamete težo telo.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 + = 69

map