Ta dlakavi plavalni kopalka je izskočila po internetu

Družabni mediji so se v ponedeljek počutili divje, ko je teden začel s slikami dlakastega kopalke, ki se je pojavljalo po internetu … in ljudje so odkrili, da je bilo 100-odstotno realno.

Vabljeni na obleko za seksi prsni koš One Piece je na voljo na Belovedu (belovedshirts.com, $ 44,95) in navaja prsni prsni koš dlakavega moškega, ki pokriva celotno sprednjo stran obleke in dlakasto hrbet na hrbtni strani. Kopalke so na voljo v treh različnih barvah, ki se ujemajo s toni kože – naravno, tanko in temno – in šestimi velikostmi.

Kako je prišel kopalke in zakaj bi ga kdo ustrelil na plažo (ali kjerkoli drugje) je nejasno … toda to se dogaja. Vzemi to mamo, na primer, ki se je sprehajala iz kopalnice, ki je nosila, in povzročila, da njen sin kriča v groze.

Naj jim rečejo WTF ��FREE ZDA ladijski promet ���� Povezava v bio

Objava, ki si jo delijo Beloved Shirts (@ belovedshirts)

 

Za tiste, ki želijo enako reakcijo, obstajajo dobre novice. Beloved Shirts daje oboževalcem priložnost, da na Instagramu osvojijo kosmate kopalke.

����PREČITE TEGA SUITA Naš seksi kopalni plašč je bil povsod v zadnjem času, in mislimo, da si zaslužiš svoje. Samo sledite spodnjim korakom in si lahko osvojite eno v velikosti in senci po vaši izbiri. Vse, kar morate storiti, je: 1️⃣Prepričajte nas, 2️⃣Repostajte to fotografijo s hashtagom #BelovedShares 3️⃣Comment SEDEŽ spodaj, da lahko iščemo vaš vnos

Objava, ki si jo delijo Beloved Shirts (@ belovedshirts)

 

Dlakavi skrinje na plaži za vse.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 42 = 46

map