Ta skrivnost N.Y.C. Restavracija je skrita za barom

Vsako veliko mesto ima svoje skrivnosti, ne glede na to, ali je osamljena ulica ali zasebni park – in New York zagotovo ni izjema. Tucked v notranjosti meja The Garret East, koktajl bar v vzhodni vasi, ki je zasnovan tako, da je videti kot posh stanovanje vašega najbolj eklektičnega prijatelja, je Dinnertable, japonski restavracija, ki jo je poskrbel New York Sushi Ko alum Ricardo Arias , portorikanskega kuharja z nagnjenostjo za vzhodnoazijske sestavine.

Čeprav je bila odprta le nekaj več kot leto dni, je večerna letala pod radarjem, hvala v nobenem delu do njegove diskretne lokacije. Če pridete tja, pojdite naravnost do zadnjega dela prostora, pojdite skozi zaveso, preklopite stikalo izven nepremostnih lesenih vrat in pozdravljate spremljevalca s pridržkom. Ko je notri, si vzemite sedež v baru in pustite, da vas Arias prikrije z mamljivimi tidbits o umetni konstrukciji vsake jedi, ki pametno vključuje karibske okuse (nagnjenje k svoji dediščini) in se pripravite na jedilnico, ki vam ne bo kmalu pozabi.

KAJ JEDI

Vprašajte za izbiro kuharja in pustite, da Arias naredi svojo stvar. Ostrige, ki so se oblekle z omako mignonet yuzu, otroško kozico, baseball tuna in izbrani barvni bas, so med vrhunci jedilnega menuja z morskimi sadeži. Vse si umijte s kozarcem vina ali s kozarcem z ustnicami (inženirsko vnaprej pripravljene bartere Garret East).

POVEZANE: Zakaj morate preveriti to novo restavracijo znotraj Met Breuer

Jedilna miza Review - 1
Pred hišo

KDAJ

Dinnertable je odprt za večerjo v torek in sredo ob 5:30 uri. do 11. ure, četrtek, petek in sobota od 5.30. do 11:30 in zaprto v nedeljo in ponedeljek, razen za zasebno jedilnico. Rezervirajte mizo okoli 8 ure. do konca tedna in počakajte, da se vrstica zapolni, ko jeste.

KAJ OBLEČI

Oblačite se za nočno oddajo: Po obroku boste verjetno želeli pohiteti koktail po večerji.

POVEZANE: 10 Celebrities Who Moonlight kot Restavratorji

Dinnertable, 206 Avenue A, brez telefona; dinnertable.nyc

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 + = 80

map