Ta storitev naročniškega paketa bo spremenila vaš dom v pariški svetišče

Videli smo naročniške škatle po vsem mestu, od storitev, ki zagotavljajo čevlje do vaših vrat do podjetij, ki vaši kopalniški števci preplavljajo s kozmetičnimi izdelki. Zdaj obstaja možnost, ki vam bo pomagala okrasiti vašo hišo kot očarljivo kočo. To se imenuje mojo elegantno francosko škatlo.

Elegantni paketi so dobavljeni enkrat na trikrat. Torej odpiranje vsake škatle se zdi še posebej posebnega. V notranjosti boste našli pristne dobrote francoskih obrtnikov in blagovnih znamk, razmišljali o luksuznih svečah Cire Trudona in starinskih likerskih očalih (vse, ki jih je pripravil bloger in avtor Sharon Santoni). Vsaka škatla vsebuje tudi omejeno izdajo izvirne akvarelne barve, tako da boste imeli priložnost zbrati čudovito umetnost.

In ne gre samo za izbiro francoskih nalepk, dejanska škatla se pošilja iz Francije neposredno v ZDA. Ne, vam ni treba skrbeti za dolžnosti ali dodatne stroške pošiljanja. Moja elegantna francoska škatlica za vas pokriva te stroške.

Video: osvetlite vašo kockico na proračun

 

Paketi se začnejo pri 195 $ za samodejno obnovljeno naročnino. Če želite enkrat poskusiti (ali prijatelju poslati čudovito darilo), je stopnja, ki je brez priložnosti, dolga $ 205. Lahko bi tudi prihranili tako, da bi plačali štiri četrtine pred sprednjimi za 700 dolarjev. V vsakem primeru se vam bo zdelo dobro dodati francoski je ne sais quoi v vaš dom.