Te fotografije bodo naredile, da boste imeli plažo na pikniku STAT

Plaža Picnic - Lead
Vljudnost Eskayel

Anne Vorrasi

15. september, 2017 @ 16:45
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Povej mi, če se motim, ampak edina stvar, ki je boljša od plažnega piknika sredi poletja, je konec poletja. Razmislite o tem: vsa počitniška telesa se vrnejo v šolo in delajo, tako da voda, kjer se lahko razprostremo, ne primanjkuje bistvenih točk, lahko sedite na soncu, ne da bi se potegnil obilno, vendar je še vedno dovolj topla, da se potapljanje v vodi počuti kot olajšanje, in mi bomo vzeli izgovore,.

Čeprav je to mogoče, da niste profesionalci pri pripravi piknika na plaži, in bodite pošteni, manj kot 0,01 odstotka nas. Dobro je, da smo lahko našli nekoga, ki dejansko ve, kako to storiti prav. 

Vljudnost Eskayel

Shanan Campanaro je ustanovitelj in ustvarjalni vizionar za blagovno znamko Eskayel z blagovno znamko boho-chic, in ko rečemo “boho-chic”, dejansko mislimo na boho-CHIC. Njeni eterični, kaleidoskopski vzorci so industrijo oblikovanja prevzeli, ko je pred nekaj leti prvič predstavila svoje podjetje. Od takrat je bilo veliko kopij mačk, ki poskušajo posnemati njen slog, vendar nam zaupajo, ko rečemo, da je OG. 

Vljudnost Eskayel

Ko se ta super kul piščanca ne zatakne v svojem Brooklynovem studiju, ki prihaja z novimi izdelki in vzorci, preživi precej časa zabavno in je izpopolnila umetnost metanja zabave na plaži ali kjerkoli v zvezi s tem, in ona poskrbi, da je vsak vidik od sedenja, do glasbe, najpomembnejših stvari najpomembnejše, hrana. “Ko razmišljate o meniju s hrano, menite, da imate lepo izbiro prigrizkov in predjedi”, pravi. “Lep sir in mesna plošča (z veliko dip, krekerji, oljkovi oreški in sadje ter zelenjava) je vedno dobra ideja, da noben od vaših gostov ne postane preveč lačen. Nato so lažje jedi, kot so solate ali testenine, dovolj. ” In kar počnete, ne razmišljajte o dekorju. “Lepo je, da bi imeli nekaj cvetov in zelišč na roki, da bi se raztresali in da bi stvari izgledale okrašeno, a še vedno brez napora”.

VIDEO: Preverite Mindy Kalingov prelepi domači preobrazba

 

Nadaljujte z branjem za svoj kontrolni seznam nasvetov in bistvenih elementov za metanje popolnega piknika na plaži in pametno uporabo teh zadnjih toplih vikendov.