Te listnate oltarje so kakšne jesenske poroke

Padajoče poroke bodo za vedno zajemale elemente čiste magije, od posutih hrustljih listov na travniku do toplih, zgorelih sezonskih dekorskih odtenkov. Če ste sredi načrtovanja lastnega jesenskega “I Do’s”, imate toliko zdravljenja, ki jih lahko daste svojemu oltarju, ki kar najbolje izkoristi sezono. Arke florals in bujne zelenja lahko preoblikujejo vsak zunanji prostor v očarljivo zatočišče blaženosti. Torej V stilu se je pogovarjal z nekaterimi najpomembnejšimi načrtovalci v industriji, da bi zbral navdihujoče oltarske ideje, ki bodo spodbujali, da se bo vsak jeseni zaljubil v jesen.

POVEZANO: izdelal sem vse nakit, ki sem ga nosil na mojem poroku

Pokaži svoje prave barve:

Ena izmed najbolj znanih značilnosti jesenske poroke je topla barvna paleta, ki je pogosto povezana s slednjimi meseci v letu. Od bogatih pomaranč do hrustljavih rdečih lahko žetveni odtenki igrajo čudno vlogo pri vsakem slovesnosti oltarja. Shannon Dexter, solastnik in glavni načrtovalec All You Need je ljubezenski dogodek, deli svoj nasvet za uporabo edinstvenih odtenkov padca. “Jeseni poroke so lepi, kot si lahko risite na čudovitih barvah, ki spremljajo to neverjetno sezono,” je dejal Dexter. “Luč, ki smo jo ustvarili, je pritegnila barve, ki jih najdemo v tem letnem času, da bi se izlili iz aranžmajev in potopili po straneh strukture, s katero sta se poročila par. Obkroženi so bili z bogatimi barvami, ki so se pojavile proti mehkemu ki zajema zgoraj, «je nadaljevala in opisala navdih za tem videzom.

padec Wedding Ceremony Decorations 1
Mel Barlow Fotografija

VIDEO: Taylor Swift je bila najboljša djeveruša na njenem BFF-u po porokah – glej fotografije

Listnice, ki popijo:

Aleah in Nick Valley iz Valley & Company Events poudarjata pomembnost prikaza obokane mešanice rastlin in floral, ki predstavljajo najljubšo cvetočo sezono. “Ko vreme postane svež in se listi spremenijo v toplejše tone, vidimo, da naši kupci želijo ustvariti udobno in vabljivo nastavitev padanja, začenši s svojo slovesnostjo.” Za dekorativne oltarje so magnolije ponavljajoči najljubši. “Všeč nam je, da uporabimo vijolične listnate magnolije, ki se razprostirajo po celotnem slovesnem prostoru, da ustvarimo očarljiv in ustvarjalni občutek. Magnolija pušča, sežiganje in eterična praproti lahko vse dodate v praznično atmosfero padca. Girlande lahko oblečemo navzgor ali navzdol z rožami in lahko bodi tako slasten kot rafiniran, kot ti je všeč. “

padec Wedding Ceremony Decorations 4
Hannah Arista Photography

Drži se s sortami:

Po besedah ​​Jennifer Zabinski Dogodki ustanovitelj in predsednik Jennifer Zabinski, okraševanje z različnimi predmeti, kot so sadje in oljčne veje, ustvarja domišljijski način, kako dodati praznovanje svojemu oltarju. “Poročni poroki imajo karizmatično in podcenjeno eleganco,” je dejal Zabinski. “Razmislite o gradnji dreves, okrašenih s sezonskim sadežem na obeh straneh alter ali vključitvi oljčnih vej v okvir šupe.” Listi, naravni ali poslikani, so lahko dober poudarek, je dodala.

padec Wedding Ceremony Decorations 3
O’Malley-fotografi

padec Wedding Ceremony Decorations 5
Hannah Arista Photography

POVEZANE: 9 mestnih poročnih mest z mestnimi pogledi, ki vas bodo pustili brez besed

Altar-native Inspiration:

Če se znebite ideje o oltarju, ki se osredotoča na padce, Aleah in Nick Valley razširijo na druge načine, da vključite elemente sezone v vašo svečanost, vključno z očarljivim dekorjem na sedežu vsakega gostujočega stolpa. “Slip posušene liste v majhne papirnate vrečke in jih položite na vsakega gostovega sedeža, da bi se zabavali [med] praznovanjem. Ne samo zabaven način, da bi nagnali k pasti, ampak to je popolna veselost konfetov!” Prekomerne ureditve, kot je namestitev visokih loncev na prostem, ustvarjajo videz, ki poudarja spremembo listja. “To so lahko dekadentni cvetlični aranžmaji ali celo lonci iz vašega lokalnega vrtca, ki jemljejo jesenske odtenke – in kako posebno, da jih lahko posadite na svojem vrtu po vašem poročnem dnevu!”

padec Wedding Ceremony Decorations 2
Mel Barlow Fotografija

To je nekaj, kar bi zagotovo rekli “jaz”.