Te znane zvezde niso vedele, “kar so želeli biti, ko so se zvišale” do 40. leta

Vera Wang
Dimitrios Kambouris / Getty

Alexandra Whittaker

18. oktober, 2017 @ 16:15

Kot lahko vsi potrjujemo, odraščanje se vedno ne zgodi z enako hitrostjo kot zraslost vase. Nekateri najuspešnejši ljudje, ki so kdajkoli živeli, niso imeli, da so se “vse pogovarjale” s svojo kariero, dokler niso po njihovih najstnikih – in celo v svojih 40-ih.

Na primer, vzemite Vera Wang. Divje uspešen oblikovalec je postal gospodinjsko ime za tako zapleteno obleko za poročne obleke in za njene dostopne elegantne linije pripravljenosti na obrabo. Njena visoka stopnja spretnosti bi lahko prevarala nekatere, da je razmišljala, da je bila vsesplošno zasnovana, vendar je dejansko odraščala kot tekmovalka, preden je skočila v svet revije.

Šele ko je imela 40 let, je postala samostojna poročna obleka za nošenje, zdaj pa je postala mednarodno priznani poročni modni element.

VIDEO: Oglejte si zbirko Vera Wang’s Fall 2017

Presenečen? Ne bodi. Pomikajte se skozi 10 drugih zvezd, ki niso začele kariere, zaradi katerih so postale znane, dokler niso stari vsaj 40 let.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 − = 17

map