Zakaj nikoli več ne porabim denarja za masažo

Ko gre za masažo, sta shiatsu in globoko tkivo dve možnosti, ki jih vedno nagibam k meniju. Nežna, standardna storitev res ne meče za moje super napeto vrat in ramena, ki potrebujejo redno odlašanje od let pisanja, moja nepopolna drža (ki jo poskušam popraviti) in ure po urah sedenja pred računalnik. Na žalost, pridobivanje te zelo potrebne storitve lahko stane precej peni, ali se odločim za občasni obisk ali ali pogostijo enega od bolj dostopnih stikov za akupresure v Chinatownu, ki jih ljubim za njihovo učinkovitost in nizke stroške. Potem sem naletel na Instashiatsu vratu in ramen masažo TruMedic in stvari so se spremenile na bolje. 

Če sem iskren, to ni najbolj privlačen pripomoček na bloku, vendar resnično opravi delo. Leži na ramenih in ima na vsakem koncu dve zanki, ki se spustijo na vašo telo, kjer si zapeljite zapestja, da stabilizirate napravo. Štiri glave, ki jih dosežete s krogličnimi lopaticami, nato kroži tik pred hrbtenico (dva na vsaki strani), gnetite ramena in hrbtne mišice ter se lotite tistih, ki se zgostijo. Izbirno: grelna funkcija, ki jo vklopite s pritiskom na gumb, med obdelavo uporablja nežno segrevanje na masažnih območjih, da bi pomagali popustiti tesne mišice. Seveda lahko to napravo uporabljate tudi na drugih težavnih področjih, kot so spodnji hrbet ali noge, vendar pa je moja prednost, da se nagnem proti zgornjemu delu hrbta, medtem ko na kavču gledam na serijo Netflix Stranske stvari

To nikakor ne nadomešča spa zdravljenja, tudi če spali svečo in igrate mehke, sproščujoče melodije, da bi poskušali znova ustvariti izkušnjo, vendar je verjetno najlažji in najbolj cenovno dostopen način, da se izognemo izzivu vratu iz udobja svojega doma . In za to vam ni treba motiti nikogar, na primer vašega manj pomembnega drugega. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 − = 73

map