15 Spoznanja o slogu smo se naučili od Alice Vikander

Style Lessons We Learned from Alicia Vikander
Getty Images

Andrea Cheng

5. marec 2016 @ 10:15 uri

Obstaja razlog, zakaj je bila Alicia Vikander ta letošnja zlomljena modna zvezda. Kljub relativno nov na prizorišču, njena brez napora elegantno (in osvežujoče brezskrbno) rdeče preproge slog je iztovoril na najbolje oblečenih seznamov po vsem svetu. Zrači mladost in čar, in nikoli ne zdi, da jo izgubi.

Ampak dovolj rdeče preproge. Po tem, ko si zapomni vse ljubezen Louis Vuitton, ki jo nosijo od ene nagrade, do naslednje sezone (FYI, ona je muz umetniškemu direktorju LV Nicolas Ghesquiere), želeli smo si podrobneje ogledati njene bolj priložnostne ansamblove. So na par z rdečo preprogo prisotnost? Sporočilo opozorilo:.

Zdi se, kot da velik slog prežema vsak vidik v svojem življenju, tako da se lahko naučimo stvari ali dva. Od fotoaparatov do modnih revij, Vikander nam pokaže, kako lahko ace monokromatizem, dvakrat na naglušne in še veliko več. Naredite tudi Vikander svojo muzo in začnite jemati v sartorial modrosti, ki jo mora posredovati. 

POVEZANE: Glej Alicia Vikanderov stil rdečih preprog

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 − 78 =

map