5 Formulov oblačil, ki vam pomagajo ugotoviti, kaj naj delajo v zimskem času

Kaj to Wear in the Winter Lead
Timur Emek / Getty Images

Andrea Cheng

13. januar 2016 @ 14:00

Ob izbiri med modo in toplino je zimska garderobna dilema, ki nas vsakomur izkrivlja. samski. jutro. Oblačenje za manj kot 30 stopinj je dovolj težko, kot je, vendar je treba videti na njem poliran? Včasih je preveč vprašal. Za lenljivo dekle, ki spi v vseh nas, smo prišli modne formule ki dokazujejo modo in toplino se med seboj ne izključujejo.

Skupaj smo sestavili obleke, ki zahtevajo minimalne napore, a privedejo do maksimalnih rezultatov. Zadeva v točki: Stil pletena z barvito krilo z dolgimi rokavi in ​​čevlji s kolenom ter voila, ste Olivia Palermo (na sliki, zgoraj). Ali pa vrgel pulover čez majico s kratkimi rokavi in ​​hlače, in imeli si sami zimsko pisarno. Igrajte z različnimi teksturami in barvnimi kombinacijami za različne videz, vendar pa morajo biti osnove enake. Nadaljujte branje za pet varnih, brez pomislekov, ki vam pomagajo ugotoviti, kaj naj nosijo za delo v zimskem času.

POVEZANE: 5 #Girlbosses o tem, kaj naj nosijo z intervjujem

POVEZANI VIDEO: Zimska omaro Navdih: Gigi Hadid in 9 Več Celeba

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 6 =

map