5 Pro Nasveti za oblikovanje Long Bangs

Videli ste pogled na zvezde, kot sta Dakota Johnson in Alexa Chung: Long, odrasli črevesi, ki brez težav pokrivajo obraz in nekako čudežno nikoli ne izginejo. Tako kot vsi drugi lasje ali ličila, ki jih jaz ne skrbim, styling daljših robov zahteva malo več napora, kot da se preprosto pomaknete iz postelje (čeprav je to točno videz, ki ga iščete).

Ne glede na to, ali ste navdušeni nad živimi črkami, v začetnih fazah rasti vašega roba ali ste preprosto opustili pridobivanje obloge, obstaja nekaj trikov, ki jih lahko uporabite za ohranjanje črk v pregledu. Obrnili smo se na Fatima Sheikha, stilista v Cutlerju / Redken SOHO v N.Y.C. za nekaj nasvetov o tem, kako vzdrževati daljše obrobje, tako da imate morilski slog, namesto da bi se pojavila velika motnja, ki vas stalno pokonča v očeh.

POVEZANE: Fringe Benefits: Desni bradavice, ki vam dajejo obraz

1. Pojdi gor

Če je vaša daljša dolžina namerna in ni posledica zanemarjanja, da sledite rednim obrokom, povedajte svojemu stylistu, da vam ustreza, da lahko ustrezno zmanjša: »Naj vaš stilist ve, da jih želite dlje, da jih lahko mešajo v plasti na okvirju vašega obraza, da vam omogočimo, da se ta popoln živi-v-bang, ki se spremeni v lepe plasti, “pravi Šejh.

2. Imate možnosti

Morda je največja prednost dolge obrobne strani, da za razliko od debelih piščalk, ki pasejo obrvi, imate številne možnosti stylinga, ali ste v razpoloženju, da nosite lase navzgor ali navzdol. “Lahko nosite daljše ščepe na katerikoli strani ali pa se ločite po sredini,” predlaga Sheikh. “Prav tako izgledajo kot zelo lahkoten dodatek k repu, ko bi raje lase navzgor. Daljše ščepine so prav tako zelo enostavne za sušenje in se zataknejo, če se ne počutite. “

3. Poenostavite izdelke

Nakit na izdelku se morda zdi očitna rešitev za ohranjanje vaših ščurkov pod nadzorom, vendar Sheikh priporoča, da ne uporabljate preveč izdelkov na robu, ker je tako blizu vašemu obrazu. Njeni nasveti za to, da bodo vaše kosti ostanejo tja, kjer jih želite? “Pomembno je, da najprej posušite vaše ščetke, saj imamo vsi navadne kavlake okoli naših lasnih linij. Ko so lasje mokro, je najlažje, da bi jih lagali, kot želite. Potegnite roko na stran, medtem ko se sušite, da se prepričate, da se vrtijo, nato pa raziščite, kako želite, “pravi.

POVEZANE: Salon Inspiration: Najboljši bendi za slavne trenutke, ki jih boste zdaj želeli

4. Time Your Trims

Včasih je treba obrezati tudi dolge pege. Če želite ohraniti obliko in ohraniti dolgotrajno navzkrižje, Sheikh priporoča, da vsakič od šest do osem tednov potovanje odpravite na stylist. Če želite podaljšati čas med kosi, predlaga, da se rahlo prilagodite svojemu slogu, tako da jih nosite v bočnem sivopasu, ko rastejo. “To je bolj vsestranski in vas drži, da ne dobite mravljinčenja in samorezičenja”, pravi Sheikh.

5. Pomislite Fullerja, če ste Curly

Čeprav Sheikh pravi, da daljši obrob lahko ustreza kateri koli vrsti lase, ona svetuje, da se kodrasta dekleta morajo zavedati, da “manj teže pomeni več curl tako err na strani daljše in bolj popolne, da bi prostor za odskočna navzgor.”