Get Retro-Inspired valovi Daisy Ridley iz Star Wars: The Force Prebuja Premiere

Daisy Ridley je osupel na premieri L.A. Star Wars: The Force Awakens v ponedeljek, ki se pojavlja v žensko obleko Chloe Atelier, ki je bila prav tako lepa kot njena naravna ličila in mehki retro valovi. Noč smo se odpravili k njeni frizerski sobi, Robertu Vetici, da bi izvedeli vse glamurozne podrobnosti o videzu, ki se je ustavil.

Vetica je razkrila V stilu da je Ridleyjeva lase zelo navdihnila Charlie Girl. “Mislim, da jih je bilo nekaj, vendar je Charlie [Angelova] Girl, ki jo imam v mislih, Shelley Hack. resnično Charlie Girl v mojih očeh. “

Ključ do tega videza je obsežno telo, zato je Vetica pojasnil: »Začel sem z Leonorjem Greyl Mousse au Lotus Volumatrice – Volumizirajočim Styling Moussejem ($ 46; saksfifthavenue.com), da bi lasje dala nekaj telesa pred pripravo za vroča orodja. “

Daisy Ridley Hair EMBED

POVEZANE: Get Me Bodied – Najboljši volumski izdelki za bolj trpežne, polnejše lase

“Po miši sem pršil Leonor Greyl Condition Naturelle Heat Protective Styling Spray (38 $, nordstrom.com) in ga nato posušil za gladko teksturo.” Da bi dodali več telesa, je “Daisy držala glavo navzdol, nato pa sem šla čez pleteno vrvico s krtačo iz krožne ščetine in sušilcem za sušenje na nizki temperaturi za dodatno količino.”

Po dodajanju globokega stranskega dela je bil uporabljen 3/4-palčni barrelski zvitek, ki je “uporabil” za doseganje videza Marilyn Monroe. ” Vetica se je potrudil po Ridleyjevi glavi v majhnih odsekih, da bi ustvaril ohlapne kodre in zaklenil valove na mestu z Leonor Greyl Spray Structure Naturelle ($ 42; leonorgreyl-usa.com).

“Potem sem celoten videz končal s ščetkanjem, draženjem in česanjem kompletov kodrov v dovolj močno strukturo za držanje ključavnic, medtem ko uporabljam Leonor Greyl Structure Naturelle Hair Spray, ta izdelek je čarobni!”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 39 = 44

map