Hočeš Bob kot Lucy Hale? Get vse podrobnosti naravnost od njene hairstylist

Ko je Lucy Hale (ali Aria Montgomery) med nedavno vrnitvijo zavrnila barvanje las Lepi mali lažnjivci, zvezdni sramni rjavi ključavki so bili sesekljani v spanju. Medtem ko je to pomenilo, da je še eno od “A’s” izdelanih kazni, so bili rezultati krasen, bron, dolžina bob-ena, da smo resno razmišljamo o kopiranju od takrat.

V resničnem življenju pa je Hale z veseljem spreminjala njen videz in postopoma zmanjšala lase krajše od konca lanskega leta. Če ste nervozni, ko poskušate krajši slog, je to način njenega frizerskega gospodarja, Kristin Ess (ki je odgovorna tudi za Lauren Conrad’s eleganten pridelek), pravi, da vam lahko pomaga pri psihično pripravi. “Mislim, da je dobro počutiti krajše dolžine, preden gre za polno brado,” pravi ona V stilu. “To je resna zaveza. Obstaja nenavadna faza, ko izžarevate bob in če lahko to najprej obvladate, potem lahko po mojem mnenju imate bob. “

Fotografije: Oglejte si spreminjajoče se lepote Lucyja Halea

Ne mislite, da bo Bob ustrezal vašim značilnostim? Ess se ne strinja. “Bobi uporabljajo da je najboljša za tiste s tanekim vratom in močno čeljustjo in popolno linijo las, ker so se počutili tako hudo, “pravi. “Mislim, da smo to storili z dodajanjem teksture in zmehčanjem” krutosti “, ki je bila prej povezana z bobom. Na vsakem obrazu sem narezal bob z božično linijo in mislim, da je stigma uradno izginila. Bob lahko krasen krasen kdorkoli. “

Poleg zmanjševanja časa stylinga (ne porabi več kot 15 minut na zvezdici!), Ki se začne igrati s teksturo, pravi profesionalec, je ena od največjih prednosti frizure. Evo kako lahko dosežete zvezdno podpisno tuso doma: začnite s pranjem svojih izdelkov s karoserijo, kot so Bumble in Bumble’s Surf Foam Wash šampon in regenerator ($ 25- $ 27; sephora.com). Potem, brisačo posušite lase, dodajajo malo Oribe Grandiose Mousse (37 $, oribe.com) ali Oribe Thickening Spray (32 $, oribe.com) povsod, Ess pravi. “Ko se lasje posušijo na zraku, se lahko odločite za dodajanje valov ali izboljšanje vaše naravne teksture. Če se odločite za dodajanje valov, uporabite bledo ravno železo, da tu in tam dodate malo ovinek ali uporabite 1 1/4 “zvitka za zvijanje, če je to lažje za vas. Potem jo dokončajte s kombinacijo seruma / pomade,” dodaja.

Stumped na natančne izdelke za uporabo? Ess priporoča mešanje Kerastase Elixir Ultime ($ 42; kerastase-usa.com) z Oribe Rough Luxury Soft Moulding Paste (36 $, oribe.com). “Dodajte krpico vsakega, se pomešajte med dlani in delajte po laseh”, nam pove. “Če ne želite dodati valov, pršite lahno tančico razpršilnika Sachajuan Ocean Mist Texturizing Spray ($ 28; net-a-porter.com) in šopek!”

POVEZANE: Lasje za lase V stiluKahlana Barfield ne more dobiti dovolj

FOTOGRAFIJE: Najboljši bobi slavnih