Kaj naj nosi poročni tuš (ko ste gost in ne nevesta)

Tudi če niste del poročne stranke, še vedno obstajajo tone obveznosti za prijatelje, ki jih je treba pričakovati v mesecih – ali v nekaterih primerih, leta –ki vodi do poroke, vključno z RSVP’d da da poročne prhanje. In zdaj, ko je poročna sezona na nas, je pomlad oblečena s poročnimi tuši, ki nas pripelje do zadeve v roki – kaj natančno naj bi nosili?

Razmislite, da je to praksa za velik dan, veljajo ista vljudna modna pravila in omejitve, kot bi se izognili belemu za vse stroške (ali karkoli, kar so sosedje bele), in se izogibati ničesar preveč zlahka ali bleščečega (to pomeni, da ni nobenih norih izrezov ali tkanine za gmotno gledanje). Ne pozabite, da ni vaš trenutek. Razen tega se lahko zabavate, še posebej, ker lahko poročni prsi sami segajo od super-konzervativnega bruncha, da se v vinogradu poberejo. Da bi pokrili naše baze, smo sestavili dve obleki, ki bi lahko delovali za vse aktivnosti v zaprtih prostorih ali na prostem, ki jih nevesta vrne v vas.

POVEZANE: Kaj naj nosi večerja vaje?

Za notranji bridalski tuš

Bridal Shower Outfit 2 - Embed 2016
Vljudnost

Imate bolj formalen tuš za udeležbo? Obrnite se na cvetlični drsni obleki (silhueta, ki je tako vroča zdaj) in jo slišite z občutljivim nakitom in minimalističnimi dodatki.

Nakup videza: Zara obleka, 50 dolarjev; zara.com. Ogrlica Vrai & Oro, 355 dolarjev; vraiandoro.com. Inge Christopher sklopka, 220 $; shopbop.com. Mansur Gavriel mules, 425 $; mansurgavriel.com.

Za zunanji poročni tuš

Bridal Shower Outfit 1 - Embed 2016
Vljudnost

Za bolj casualno nastavitev pojdite na igrivega enodelnika, na katero se lahko zabavate (še posebej obožujemo dekleta, ki so na tej strani iz Tibi). In nato stopite v par zagozdenih espadrillov, da ne bi potopili v travo.

Nakup videza: Tibi jumpsuit, 495 $; tibi.com. Shaesby uhani, 315 $; shaesby.com. Nedelja Nekoliko sončna očala, 290 dolarjev; sundaysomewhere.com. Sophie Hulme torbica, 595 $; sophiehulme.com. Michael Michael Kors klin, 150 dolarjev; michaelkors.com.