Kako nositi Adidas Superstars kot Celebrity

Celebrity Adidas Superstar
Neil Mockford / Getty Images
InStyle osebje
(Besedilo)

in Jenna Pizzuta
(Trg)

18. marec, 2018 @ 10:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Kot preizkušen in resničen kot majhna črna obleka, klasika bela patka je prav tako brezčasen. In še posebej, Adidas Stan Smith, eleganten vzlet na klasičen beli čevlji za tenis, bo vedno imel prostor v naši omari. Toda, kolikor imamo radi Stan Smith, smo pred kratkim postavili svoja srca na nekaj malo bolj grafično. Z teksturiranimi školjkami in čednimi črnimi črtami preprosto ne moremo dobiti dovolj Adidas Superstars. In potem, ko jih opazite na naših najljubših deklet, kot so Kylie Jenner in Gigi Hadid, samo vedeli smo, da moramo dobiti svoj par. Od večerja pije s prijatelji do priložnostnega nakupovanja vikend v mestu, te čevlje vas lahko pripelje do in iz skoraj vseh priložnosti. Ne verjamete nam? Spodaj, devet modnih naprej načinov nositi vaše Adidas brcne. 

VIDEO: 3 načina za nositi bele patike

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 − = 35

map