Kako obložiti svoje obroče kot strokovnjak, glede na nakit Designer Pamela Love

Ko gre za umetnost obročenja, ni nikogar, ki ga je obvladal, prav tako kot Pamela Love, oblikovalka nakita, ki si je prislužila samega sebe za njene preveč kulne, mejne potiskanje modelov (ki so našli oboževalcev v zvezdah, kot so Lupita Nyong ‘ o in Jennifer Lawrence). Njena samopridržava v Instagramu je obsežna z obročastim vložkom, ki se ponaša z zahtevno stopnjo kompleksnosti, ki jo ne boste našli samo s pestjo navojnih tankih pasov. Njena filozofija? “Nimam strategije,” prizna Ljubezen. “Jaz sem nakit oseba, vedno nosim veliko nakita, vedno veliko nakita.”

Rezultat je elegantna mešanica slojev, ki imajo “več je več” odnosa. “Mislim, da bi se morali zabavati z njimi – par osebnih stvari, kot so družinski dediščine, z novimi nakupi. Naj bo to osebno, “pravi ona kot njen nasvet rookiesom.” Mešanke iz moje mame, očeta, stilov iz moje kolekcije, moje poročne skupine – vse na enem prstu. “

Od briljantnih opalov do art deco diamantov, se pomikajte, če si želite ogledati nekaj primerov, ki so jih odobrili Pamela Love, ki so vredni dvojnega dotika.

POVEZANE: To-Die-za dodatke, ki so v prodaji zdaj

Fotografija objavila Pamela Love (@pamelalove) dne 29. avgusta 2015 ob 2:11 uri PDT

 

Fotografija objavila Pamela Love (@ pamelalove) dne 2. novembra 2015 ob 9:39 uri PST

 

Fotografija objavila Pamela Love (@ pamelalove) dne 1. novembra 2015 ob 14:59 PST

 

Fotografija objavila Pamela Love (@ pamelalove) dne 21. oktobra 2015 ob 9:01 PDT

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 60 = 66

map