Kako Pop Pimple Popravljen kot znan po spletu Dr. Pimple Popper

Čas zajemanja: Vsi smo se v določeni točki ne moremo upreti potrebi po popuščanju mozolja. In čeprav je vedno najbolje, da držite roke proč od obraza, če se popolnoma ne morete zadržati, vsaj vedite, da obstaja pravilno način, da stisnete mesto, ki bo preprečilo vnetje kože. Za tehniko smo se obrnili na dermatolog Sandero Lee, M.D., ki je bolj znan na internetu kot dr. Pimple Popper.

Varno je reči, da Lee pozna pot okoli pomanjkljivosti. Več kot dva milijona združenih spremljevalcev navdušeno gledata videoposnetke YouTube in Instagrama o svojih izvlečkih o bolnikih, od katerih so nekateri potovali iz daleč v London in Savdsko Arabijo za zdravljenje.

Bodimo pošteni, verjetno boste v bližnji prihodnosti spet poplavljali, zato preberite za nasvet Lee in opravite delo z minimalnim potencialom za brazgotinjenje.

POVEZANE: To je Ena Izdelek morate odstraniti cistične akne

Timing je vse
Preden pokažete mozolje, Lee priporoča, da začasno pomislite na to, kaj imate na vašem urniku za preostanek dneva. “Ne odločite, da to storite tik pred velikim datumom ali uro, preden dobite profesionalne fotografije,” pravi. “Ko ste uspesno stisnili mozolje, se ponavadi nekoliko slabša, preden je videti bolje, zato je najbolje, da stiskate vsaj 24 ur, preden želite, da je to področje kože v središču pozornosti.”

Vedite, kdaj je Blemish pripravljen za popoldan
Da bi se izognili povzročanju draženja ali brazgotinjenja, Lee poudarja, kako pomembno je, da pustite napako samo, dokler ni pripravljen za pridobivanje. “Morski mozak mora” priti do glave “, da bi bil uspešno popuščen,” pojasnjuje Lee. “Lahko spodbudite mozolje, da to storite z uporabo toplih obkladki na območju pogosto. Sčasoma bi morali opaziti, da se v središču vašega mozolja pojavijo bela črta. To se imenuje pustule in je tisto, kar se lahko uspešno izstreli in naredijo, da se čopič umakne brez brazgotinjenja. “

Ko je pomanjkljivost globoko vlečena rdeča gumba pod kožo, ki je boleča na dotik, Lee poudarja, da ni pripravljen na popadati. “Če ga stisnete, jo bo povzročila še večja, močnejša in lahko povzroči okužbo kože. Če potrebujete to vrsto mozolja, da bi izginila ASAP, priporoča, da vidim dermatologa, ki lahko malo injicira močno steroide neposredno v mozolj, da ga hitro krči.

Metoda
Če imate mozolček, ki je prišel na glavo in umira, da ga pop, potrebujete naslednje: Očistite roke in prste, čisto ostro iglo, drgnjenje alkohola in bombažne blazinice. “Uporabite iglo, ki jo sterilizirate s plamenom in jo obrišite z drgnjenjem alkohola. Držite to [ohlajeno] iglo v roki in jo privijte proti obrazu ali nepomično površino, da se stabilizira vaša roka, da se ne stresa, in nežno prebodite vrh pustule z iglo. Nato potegnite navzgor, da odprete luknjo v mozolju, “pravi Lee.

Nato uporabite ekstraktor komedona, kot je dvoplastni izvleček Sephora Collection ($ 17; sephora.com) ali vaši čisti prsti, da se potegnejo okoli pustule. Lee pravi, da prenehate s potiskanjem, ko je bila muca izražena in vidite malo krvi. “Če stisnete, lahko to poslabša mozolj in poslabša oteklino in vnetje!”

POVEZANE: To je Kako izbrisati te temne točke na vaši koži

Ko končate, obrišite območje mozolja s ponovnim drgnjenjem alkohola, medtem ko uporabite malo tlaka. Lee pravi, da lahko uporabite tudi antibiotično smetano, da bi zmanjšali možnost okužbe ali majhno količino kortikosteroidne kreme, ki je na voljo, da se zmanjša vnetje in pordelost na tem območju. Všeč vam je tudi zdravljenje na kraju samem, kot so Burt’s Bees Natural Acne Rešitve, usmerjene na zdravljenje na mestu ($ 18; burtsbees.com).

Kaj nikoli ne bi smeli storiti
Medtem ko zgornja metoda deluje na belih glavah, so nekatere črne glave (obe povzročajo zamašene pore) in celo milias (majhne površinske ciste), Lee poudarja, da cistične akne (velike, boleče madeže pod površino kože) nikoli ne stisnemo. “Cistične akne lahko pomagate doseči stopnjo stiskanja z uporabo toplega obkladka. Razen tega pustite pri miru. “