Kako popraviti šminko, ki je bila zlomljena, taljena ali splošno uničena

To se zgodi celo med najbolj pazljivimi.

Vaš najljubši šminko, ki je v svoji torbici strnila bolj stalno mesto kot vaša denarnica, se je nekoč stopila v nerazumno toplo vreme ali pa je izgubila zgornjo mejo v svoji torbi in zdrobljena. Žalostna izguba je pogosta reakcija, navsezadnje je to vaš podpis, vendar si zagotovite, jo lahko še vedno shranite.

Z nekaj skrbnim obdelovanjem, rezanjem ali taljenjem lahko barvo ne povrnete v celoti na svojo nekdanjo slavo, ampak nekaj, kar je zelo podobno temu. Še bolje, še vedno lahko kar najbolje izkoristite vašo blagovno znamko, ne da bi morali vzeti drugo cev. Ne glede na to, ali se izdelek zlomil, se je stopil ali podlegel na dno torbe, smo pripravili priročen vodič o tem, kako ga odkupiti. Preberite, kako natančno ugotoviti, kako. 

VIDEO: Enostaven trik za izdelavo vašega šminke Pop

Če se vaš šminka raztopi

Najprej najprej šmini šminko v zamrzovalnik in pustite, da nastavi tako, da lahko natančno ocenite škodo. Če bolj ali manj ohranja svojo prvotno obliko, jo lahko uporabite kot je. Vendar, če se vse konča z zamaškom, ali morphs v nekaj popolnoma neuporabna, boste morali repotirati izdelek. Odstranite (ali ožemite) kateri koli izdelek, ki ga lahko, nato pa ga postavite v majhno posodo. Odstranite izdelek, ki se skriva na dnu cevi, ga doda v mešanico in bodisi zdrobite ali stopite šminko navzdol v novem prostoru. Lahko uporabite kovinsko žličko in svečnico, ki jo želite topiti ali pa preprosto postavite posodo v mikrovalovno pečico za nekaj sekund. 

POVEZANE: 6 gurnistih šminka, ki rastejo vsak ton kože

Če je bil vaš šminek razkosan

Čiste odmori se običajno lahko popravijo na sami cevki, tako da je vaša metka bolj ali manj enaka – minus obris vaših ustnic, ki ste jih delali tako Težko je dati na šminko. Začnite z zbiranjem orodja za strganje (lahko deluje nasprotni konec para pinceta) in postavite nekaj šminke ter sušilec za lase. Daj del, ki se je zataknil v cevki nekaj sekund, pod sušilcem za lase, nato pa pritisnite zdrobljen konec na vrh, tako da se drži. Če med njimi obstajajo čudne vrzeli, uporabite orodje za strganje šminke z vrha izdelka in ga postavite med vmesno stran, da ga popravite. Blokirajte območje nekaj sekund s sušilcem za lase, pečate na svojem delu in pustite, da se izdelek ohladi.

Če je bil vaš šminko zdrobljen

Začnite z ocenjevanjem, kako slaba je zdrobljena cev. Ali je izdelek premešal čez dno torbice? Glede na to, kako dvomljivo je, da so lastne globine, se večina šminke, ki prihaja do starih gumijastih ovitkov in potrdil, morda ne bo mogoče rešiti, lahko pa ostane še kaj drugega v cevi. Če je kaj drugega od palice, odrežite konec, ki ga je uničil vaše stvari, in preostanek postavite v ločeno posodo. Še naprej odstranite šminko z dna cevi (tam je tono skrivaj se tam, saj veš), in dodajte to tudi vsebniku. Uporabite sušilec za lase ali svojo mikrovalovno pečico, da izdelek utopite približno 45 sekund, nato pa pustite, da se ohladi. Lahko ga še naprej uporabljate s čopičem ali prstom.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map