Kako uporabljati okroglo krtačo, da naredite fina lase bolj polno

Seveda lahko dobite povsem novo frizuro, da bi vaši lasje izgledali popolnejši, prav tako pa bi lahko pravkar igrali igro z lasmi. Okrogla krtača, kot je zastrašujoča v arhitekturi, kot je mogoče, je orodje, ki lahko v celoti spremeni, kako pogosto izgledajo lase. Toda učenje, kako narediti izpraznitev na domu, ni lahka naloga, zato smo klepetali z nekaterimi profesionalci, da natančno ugotovimo, kako ravnati z okroglo krtačo, katere izdelke bi se morali povezati z njim, in še več nasvetov, ki bodo trikotirali svet razmišljate, da imate debelejše lase.

Prep

Prvi korak, po besedah ​​Garrena, slavnega slogana in soustanoviteljice R + Co, je, da si lasje sperite z volumizirajočimi izdelki, ki prav tako ne bodo odtehtali vaših las, kot so DALLAS šampon za šibkost in regenerator ($ 24 / $ 25, bloomingdales.com).

Nato uporabite izdelke za oblikovanje, kot so zgoščevalni mlini ali lahki volumni kosi, in porazdelite izdelek v mokre lase z ravno krtačo. Da bi še bolj spodbudil telo, Garren predlaga uporabo JACKPOT Styling Crème ($ 25; nordstrom.com) na koreninah.

Nato si grobo posušite. “Potisnite glavo navznoter in se posušite lase s sušilcem za sušenje, ki se ohlapno usmeri od korenin do koncev, da se lasje vstajajo iz lasišča in dosežejo največjo količino,” pravi Garren. “Ko so lasje suhih 75 odstotkov, obrišite lase nazaj v naravno stanje stila, bodisi da je to središče ali stranski del in da se z glavno krtačo zobne glave očistite, da vidite glasnost, ki ste jo ustvarili.”

Naslednji korak je, da odrežite svoje lase v velikih odsekih na kroni in jih potegnite po prstih, kot so bili zaviti okoli valja. “Nadaljujte in zaprite svoje lase na koncih in obdržite lase na koreninah naravnost navzgor.”

Garren pravi, da se z vrha na vratu zavije okroglo krtačo in jo s pomočjo sušilnega traku premikate skozi njo. “Osušite preostale dlake od sredine do konca in pustite koren kot je,” pravi.

POVEZANE: Cream Soda je Perfect Blonde Hair Color za padec

Uporaba okrogle krtače

Ko ste lase posušili svoje lase, je ključnega pomena, da odklopite lase. Zdaj je čas, da razbije okroglo krtačo. Velikost, ki jo izberete, je odvisna od dolžine vaših las. Nekdo s krajšimi lasmi bi lahko uporabil krtačo kot R + Co Round Brush 2 (80 $; randco.com), medtem ko bi nekdo z daljšimi lasmi dosegel večji sod, kot je RAINCRY Smooth 2.0 Brush ($ 70; nordstrom.com).

R + Co Round Brush 4
Vljudnost
90 dolarjev

NAKUPUJTE ZDAJ

To je, kjer se večina ljudi prilagaja in je lahko nekako zmedeno. Feisal Qureshi, kreativni direktor za RAINCRY ščetke, predlaga vstavitev okrogle krtače pod odsek in potegnite navzgor stran od ramena. “Preden začnete premikati površino korenin, se prepričajte, da se temeljito posuši,” pravi. “Ko je temeljno območje popolnoma suho, počistite krtačo počasi in enakomerno do konca, dokler se ne posuši. Za dodatno količino in definicijo zavrtite konča z okroglo krtačo.”

RAINCRY Smooth 2.0 Large Brush
Vljudnost
70 evrov

NAKUPUJTE ZDAJ

VIDEO: Preizkusili smo: sodobni Perm

Nastavite pogled

Ne glede na vašo tehniko, je pomembno, da se oddelki ohladijo, preden dodate v izdelek ali razbacate svoje lase. Ko končate sušenje vsakega odseka, Garren pravi, da vodi drobno krtačo skozi dlake, da potisne slog na svoje mesto. “Za večjo polnost obrišite svoje lase na glavo in uporabite novi prašek za suho kožo s šamponom SKYLINE (36 $; bluemercury.com) in dokončajte videz z uporabo TROPHY Shine + Texture Spray ($ 29; nordstrom.com), da bi ločili lase in glasnost” predlaga.

Na splošno, da bi vaše lase čim bolj obsežne, se izogibajte težkim oljam in pastam.