Povejte svoje mrtve s temi 3 superfood-packed Smoothies iz Daily Harvest

Dnevno Harvest Smoothie Lead
Getty Images

Sydney Mondry

27. januar 2016 @ 14:45

Edina stvar, ki je enostavnejša od zajtrka, je že narejena za vas. Ali nimate časa, da bi vsak dan zjutraj udarili v lokalno sokovje? Poskusi Dnevna žetev, storitev, ki vam pošilja zamrznjene, pripravljene mešanice tekočih sestavin v predoddelanih skodelicah. Organski, ne-gensko spremenjeni sadni sadeži, veggies in superfoods-like oreščki, indijski maslo in matcha so organizirani s strani nutricionistov in kuharjev v 14 različnih mešanicah in jih lahko naročite v šestih, 12 ali 18 skodelicah. Vse, kar morate storiti, je dodajanje mleka ali kokosove vode. To je skoraj tri tedne vredno zajtrkov, načrtovanih za vas! 

“Pogosto so bili izdelki, ki jih kupite v lokalni trgovini, izbrani, preden je dosegel svoj prehrambeni vrh,” pojasnjuje ustanovitelj Daily Harvest Rachel Drori. “Zamrznjena živila se prihranijo pri najvišji zrelosti, ko je vsebnost hranil najvišja. Postopek zamrzovanja se učinkovito zatakne v koristne vitamine in hranila, zato je večja koncentracija pri porabi. «Ne morem počakati, da pride vaša prva pošiljka? Poskusite trije mešanice podpisa Daily Harvest sami s spodnjimi recepti.

POVEZANE: Že na novoletni resoluciji? Ta 50 odtenkov zelenega soka vas bo vrnila na tir

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 20 = 23

map