Skrivnosti podpisa Alexa Chungovega Tousled Waves

Alexa Chung je zavidna za veliko stvari – njena brez napora je ena izmed njih. Še posebej, ko se zatekamo k drugemu krogu žgočih tem, želimo čudovite valove zvezda zdaj bolj kot kdajkoli prej.

Prejšnji teden na privatni večerji Alexa Chung x AG je modni ustvarjalec ustvaril popolno mešanico polka in “Takoj sem se zbudil”. Da bi dobili videz, se je hairstilist Gregory Russell razblinil z zvezdastimi brisačami, ki jih je posušila sredi, nato pa se je začela v koreninah in navzdol do konca svetlobnega spritza Oribe Volumista Mist ($ 39; oribe.com).

POVEZANE: Najboljši volumski izdelki za bolj debele, popolnejše lase

Nato je Chungove dlake posušil in posušil, dokler ni bil popolnoma suh, pri tem pa je treba paziti na konca, da bi ustvaril veliko količino in telo. Po poravnavi nerodnih predelov (brez odjemanja od živih vibracij) se je Russell po naključju spreminjal med ravno železo in 1,25-palčno kolesno železo in zavrtimi odseki. Ta tehnika, pravi, je najboljši način za dosego najbolj naravne strukture.

Končni dotiki? “Ko ste šli skozi železo, se potresite s prsti in nato razpršite Oribe Après Beach Wave in Shine Spray ($ 39; oribe.com) skozi lase”, pravi Russell V stilu. “Loosely nazaj glavo nad ušesi in skozi krono za tousled voluminous teksturo, nato pa nastavite z Oribe Superfine Hairspray ($ 33; oribe.com) za trajno zadržati.”

POVEZANO: zakaj naš urednik ljubi Oribejevo superfinsko lasišče

FOTOGRAFIJE: Kratke, curly slavne frizure, ki jih ljubimo