Torej, tukaj je, kako uporabiti Kylie’s Burgundy paleto na povprečno sredo

Jutri lahko predpostavimo, da se bo stotine ljudi za pol ure ustavilo, da bi se zatekli k novi Kylie Cosmetics Burgundy Kyshadow Palette. Čeprav ni nobenega dvoma o tem, ali bo prodal ali ne je vprašanje, kako lahko resnično nosimo to rožnato-rdečo kompilacijo sence na reg.

Da, vemo, kako bi to delali za noč, vendar ne vsak dan zahteva Instagram glam, in menimo, da je vaša povprečna sreda enako pomembna. 

Očitno je Kylie pričakovala naše težave in vprašanja in se odločila, da to razvrstimo za nas s pomočjo KarJennerjevega ličilnika Ariela Tejade.

POVEZANE: Zgoraj pogled na vsako posamezno senco v Kylie Jennerju New Burgundy KyShadow Palette

@makeupbyariel vas bo naučil, kako ustvariti ta preprost vsakdanji videz z novo barvno paleto v mojem programu & TheKylieJenner.com # Okt20

Video objavil Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Kylie je delila kratek posnetek z njo Instagram (očitno bo daljša, podrobnejša vadnica na svoji aplikaciji in spletni strani), ki jo imenuje “enostaven vsakdanji videz” z njeno paleto Burgundy Kyshadow.

Za ustvarjanje mojstrovine je Ariel najprej uporabil šimerne odtenke Naked, LA, Dubaj in New York po celem svetu z nakedom kot bazo. Nato je Ariel podložil spodnji del Kyliejevega očesa s senco Burgundy.

V bistvu, če se počutite pogumne, je to popolnoma popoln, subtilen način, da se ante na vaši bež vsakdanji senci. Ampak, če se malo bojiš barve s senčilom, je to popoln način, da se olajša vanj.

Kakorkoli, Kylie te je pokrivala.