Tukaj je vaša neprecenljiva formula za Perfect Holiday Party Outfit Prazniki so tukaj in med nakupovanjem in dekoriranjem, eno stvar, ki bi jo morali poudariti je vaša garderoba. Tukaj je neprecenljiv vodnik za vašo naslednjo počitniško zabavo.

Našli smo idealno oblačilo za oblačila, zahvaljujoč Makenzie Leigh, igralki, ki smo jo predstavili v decembrski številki V stilu, zdaj na novičarskih prireditvah in na voljo za digitalni prenos. Najboljši del? Le sedem elementov. Nepričakovano nevtralizirajte zlato oblečeno krilo z visokim sijajem z laskavo čisto vrelo grmovje (ki mora imeti zimski rezanec), nato pa dodatno opremiti z ogrlico in klasičnim časovnikom. Sartorial enačbo dokončajte s čisto čistimi ustnicami in naravnimi polnimi lasemi. Spodaj, nohtov pogled z našimi najdbami. 

POVEZANE: James White Star Makenzie Leigh se “definitivno boji” svoje rastoče slovesnosti

Mackensie Shop

1. Pulover Crippen ($ 365; avenue32.com): Oblečite svojo kovinsko praznično krilo s čisto črno vodo. 

2. Samo otroška ogrlica (50 dolarjev, prvotno 99 dolarjev, asos.com): Bodite obleko na naslednjo stopnjo s koščastim srebrom. 

3. A.L.C. krilo (595 dolarjev, modaoperandi.com): Ta pozlačena plisirana majica dolga krila je bilo treba nositi na vaš naslednji praznik stranka. 

4. Dior Addict šminka ($ 35; sephora.com)Za popolno čisto ustnico, ta dior Addict šminka ima hidra-gel jedro, ki bo vaše ustnice le prave količine vlage in sijaja.

POVEZANE: Kako dobiti sodobni viktorijanski pogled Gwen Stefani v 6 korakih

5. Zara škornji ($ 119; zara.com): Stopite v eleganten čevelj, da dokončate svojo svečano obleko.

6. Bumble in Bumble Dryspun Finish ($ 30, bumbleandbumble.com): Makenzie-jeve utrnjene lase kopirajte s tem finišerjem, ki bo v trenutek ustvarjala teksturo. 

7. Kate Spade New York watch ($ 175, bloomingdales.com): Občutite svojo uro kot zapestnico in jo nosite več vaš rokav (nasproti spodaj) za nov način, kako oblikovati svojo stransko obleko.