Ali bi prosili svojega stilista, da razbira svoje bradavice?

Po nekaj letih intervjujev stilistov in vse od njih zahtevam, da skrijete frizuro, ki jo želite, ko ste v salonu, sem se naučil nekaj stvari o tem, da sem “pripravljen”. In ne bi smelo biti presenetljivo vsakdo, da so njihovi nasveti relativno podobni. Prvič, poskrbite, da boste imeli videz videza, ki ga imate radi, in biti pripravljen, da svojemu stilizatorju razložite svojo vsakodnevno rutino, kako se vaši lasmi obnašajo normalno, in koliko časa ga morate oblikovati v povprečju v torek. 

Ko sem vprašal, kako pomembno je poznati točno tehniko, mislite, kako se bodo koti zmanjšali, kako bodo to razdelili pred sečnjo – večina časa mi stilisti menijo, da to ni nujno. So profesionalci in bodo ugotovili najboljši način, kako vam dati striženje (s prozorom na fotografiji, ki ste jo prej omenili), ki jo želite. Enaka metoda ne deluje vedno za vsako vrsto las, zato morate v resnici imeti vere. 

Toda pred nekaj tedni sem opravil imenovanje za zadnjo minuto (ker sem dobivala glavobol, da bi vsakih 10 sekund odšel iz mojih očes in komaj videl), in nekaj sem se naučil o tehnikah rezanja. 

Ko sem sedel v stol, me je stilist vprašal, ali sem običajno britev rezal mojih ščurkov in resnično nisem imel odgovora, ker ne upoštevam natančne tehnike in nisem nikoli zahteval.

Nisem mislil, da bi imel, vendar sem mu zaupal in mu rekel, naj gredo na to, ne glede na to, ali sem jih v preteklosti. 

Nisem prepričan, kakšna je bila sila popolnega sprejemanja in sprostitve, saj nikoli nisem tako hladna pred stolom, ko se pogovarjamo z mojimi udarci. Zelo sem zelo dolgočasna – o dolžini mojih udarcev. Všeč mi je tik pod obrvmi, mehko in malo kosom. Želim, da jih lahko oblečem v la Zooey Deschanel, ali jih potisnite v stran, da bi povsem drugače.

Raje bi se vrnil vsake tri tedne na trim kot če bi jih zmanjšali krajši kot pod mojo čelo, drugače sem videti, kot da imam devet (in devet ni bilo veliko leto, FYI) in jaz bom jokala dva tedna.

Odšel sem z robom, ki je izgledala prekleto podobno kot nad moje dekle Felicity Jones, in nisem mogel biti srecnejši z mojim rezom, in občutek zaupanja, ki prihaja skupaj s tem, se ne sme prezreti. Pravzaprav je bil dober dan za lase. 

Torej, mesec dni kasneje, zaradi moje posebne dolžine zahteva, je bil čas za rez še enkrat. Tokrat sem bil v studiu mizu, višji stilistki Judy McGuinnessov stol, in sem takoj vprašal, ali bo brcala po britju. Potem, ko je potrdila moj sum, sem ji pojasnil glavno razliko med rezanjem s škarjami in uporabo britvice. 

POVEZANE: neumesten trik za ustvarjanje obsežnega konja

“Glavna razlika je v tem, da britev prereže dlake pod kotom 45 stopinj, tako da se strinjate z pristranskostjo namesto dolgim ​​rezanjem,” je dejala.. 

Torej, kaj to naredi za vaš videz? 

“S škarjami lahko pokažete rezanje, da boste dosegli mehkejši učinek, vendar z britvico lahko prekrižete črto in odstranite težo hkrati, tako da le daje mehkejši, bolj živahen občutek,” je pojasnila Judy. 

Torej, namesto super tupe, mod bang, dobite mehko turobno črto. 

Lahko sežete še vedno dobite topo črto z britvico, to pa daje le mehkejši učinek, ko izžarevajo, zaradi česar so videti zelo naravne.

Še ena nagrada za mene, kot nekdo, ki ima rad kot vsestranskost pri oblikovanju njenih udarcev, mi je Judy rekel, da je razrezanje olajšalo, da jih potisnete navznoter, ko se rastejo – “ker niso samo težki in sedijo tam”.

POVEZANE: Najboljši razbarvani šamponi, glede na dlake profesionalcev

Zahteval bom, da so moje bangi britev odrezani od tukaj naprej, kot sem videl, da uspešno deluje na vrsti las, ki je ravna in super fine. 

Zanima me, kaj lahko rezanje rezanje naredi za vašo robu? Preden zahtevate, da gre za britvijo ali avtocesto, se pogovorite s stylistom in ugotovite, ali je to njegova posebnost (če niste usposobljeni, ne potiskajte!) In seveda, če bo delovala ti. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 − = 71

map