Daily Beauty Buzz: Bronze jordane Brewster’s Bronze

Klicanje vseh brunett! Jordana Brewster ima vaš odgovor za popolno poletno posodobitev barve las. Tako kot Shay Mitchell in Gabrielle Union, to Hitri in drzni Dolge temne valove igralcev so naglašene s čudovitimi bronastimi vrhunci, ki izgledajo kot rezultat dneva na soncu. Osvetlitve Brewstera se začnejo okoli jabolk obraza in imajo rahlo ombre učinek, ki postaja lažji do nasvetov. To je možnost A + za dekle, ki ni čisto pripravljena, da se ji dotakne las s bleščicami, ali pa želi samo zelo minimalno stikalo za novo sezono.

VIDEO: Kim Kardashian West’s Beauty Line je prodala manj kot 10 minut

Dolge lase je oblikovala s središčnim delom in osvobojena, valovita valova, s poudarkom na bronastem in karamelnem pogledu v polnem pogledu.

Če ste usposobljeni za barvanje škatel, je enostaven pogled na DIY, vendar če niste prepričani, kako obnoviti videz z nizkim ključem, se prepričajte, da gremo po stilistu in prinesite slike, ki najbolje opisujejo, kaj ste podobno.

POVEZANE: Tudi Kendall Jenner prinaša nazaj stransko premešane bradavice

Kar se tiče preostalega njenega videza, je Brewster šel s tanjšimi dimnimi očmi, temnimi in polnimi bradavami ter s sijajno obarvano gobasto ustnico.