Daisy Ridley je zdaj rdečelaska – z Bobom!

Nagrade Teen Choice so najboljša dva naenkrat. Prišli smo na predstavo in ostali za lase in ličila. Vedno je tako. veliko. #looks. Peek-a-boo pletenice in bleščeče dimljene oči vse v isti noči? Prijavite nas. In si lahko predstavljate, kako navdušeni smo, ko znane osebnosti uporabljajo TCA-jev, da bi prerasli velike preobrazbe, a la Daisy Ridley sinoči.

POROČILO: Sophie Turner je malo njena las in jo potrebujete

Videz Daisy Ridleyja na TCA-jih je prinesla dva glavna trenutka. Prvo, ko je za svojo vlogo v Cannesu osvojila nagrado Choice Movie Breakout Star Star Wars: The Force Awakens. Drugič, ko se je Daisy pojavila na odru, da je sprejela omenjeno nagrado s popolnoma novim “do”. Prva stvar, ki smo jo opazili o Daisyjevih lasih, je bila, da je bila barvana lepa rdeča barva bakra. Ko smo končno prevzeli to vznemirjenje, smo spoznali, da je tudi športno igrala veliko krajšo teksturo. To bi bile dve transformaciji las v enem!

Daisy Ridley Red Hair
Kevin Mazur / Getty

POVEZANE: Točno, kaj storiti, ko se ličila začnejo piling

Prvotno rezanje in barvanje Daisyja sta bila opravljena na John Freida Salon UK. Za nagradne oddaje je slaven hairstilist Robert Vetica dopolnjeval barvo in narezal Daisyjeve lase le malo malo krajši. Vsi vemo zmedo in paniko, ki se prilagodi, ko styling sveže zmanjša dlake, vendar je verjetno lažje, če imate dobro verodostojno strokovno pomoč. Za oblikovanje strune Daisy je Robert uporabil Mousse au Lotus Volumatrice Leonor Greyl in blagovno znamko Voluforme Hairspray.