Imam “Cool Girl” Messy Waves-in vse kar sem naredil je bil šampon

Če hočem, da imajo lasje nekakšno teksturo (rekordno, precej prekleto ravno), dobesedno zadnja stvar, ki jo bom naredila, je, da pod glavo glave tuša in šampona potopim glavo. Dober ol ‘H2O ima zgodovino ponastavitve moje gripe nazaj v svoje naravno stanje, znebiti se katerega koli valov ali ovinek, ki sem jih začasno imela od toplotnega stila ali izdelka. 

Torej lahko vidite, zakaj sem bil takoj skeptičen glede R + Co’s Cactus Texturizing šampon ($ 24; neimanmarcus.com). Ne verjamem v formulacije znamke (Sunset Boulevard Purple Shampoo in regenerator je LEGIT in takoj mečejo me medenico), vendar na splošno kravljično železo izboljša delo pri dajanju “kul dekle”, komaj sem poskušal na vseh “valovih mojih sanj. 

Cool Girl Hair - Embed
Vljudnost

Novi šampon pripoveduje zanimivo zgodbo. Zasnovan je z mešanico “delcev, ki gradijo teksturo”, pa tudi s sestavino, ki dodaja oprijem imenovan “Diatomejska zemlja”. Ti dve stvari skupaj delata, da se vaši valovi pojavijo od nikoder. Ampak to je tudi zanimiva mešanica med izdelkom za oblikovanje in šamponom, saj je narejena s sestavinami, ki negujejo in očistijo lasišče ter hidratirajo vaše ključavnice. 

Vendar, če želite resnično delovati, bi morali preskočiti balzam, ki me je odkrito prestrašil, ker je belilo naredilo DELOVANJE za moje lase in potrebuje hidratacijo. Razmišljam o mojih slabih, poudarjenih laseh, sem se odločil, da najprej uporabim masko za nego kože, sperem in nato šampon s kaktusom. 

POVEZANE: laserski teksturiri, ki bodo spremenili glavo vseh ljudi

Kar sem doživel, je bila čista čarovnost in ne pretiravam. Moje lase so izgledale res lepo, kot so tisti blogerji in zvrsti zvezdnih ulic, ki se zdijo, kot da so se zložile iz postelje z napornimi, valovitimi, teksturiranimi lobanji na vseh svojih fotografijah. 

Po ščetkanju zapletov so mi lase na zraku posušili z rahlim ovinkom na vseh pravih mestih in valovih, ki so izgledale, kot da so dejansko prišli iz dneva, ki ga je preživel ob obali, da bi vdihnil ves oceanski zrak in morda celo nekaj slane vode. 

In najboljši del celotnega procesa je bil, da sploh ni treba priključiti vročega orodja.

Lahko tudi zapustim svoje stanovanje ali telovadnico z rahlo vlažnimi lasemi in zajamčim dober dan za lase – situacijo, ki je zagotovo drugače. 

Medtem ko se vsak dan ne odvažam v tem šamponu (kot sem rekel, suhi lasni profili), sem to delal v svoji rutini, kadar vem, da želim valove, ki oddajajo tisto “it girl” vibe. Verjemi mi, občutek boš. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 3

map