Kako dejansko uporabiti teksturo prilepiti na dolge lase – to lahko storite

Ko gre za škropljenje teksture, ekipa MIMI ni povsem nova v igri. Moj urednik Victoria in jaz v bistvu najdemo prehrano iz dobre teksturizing spritz. Očitno, v igri teksture, fantje, to ni naš prvi rodeo. Ob tem se zavedamo, da se nagibamo k prednostim brizgam, namesto teksture. Spoznal sem, da je obstajal, vendar nisem razmišljal o tem, da bi jih raziskoval, dokler ne dobim roke na teksturirani škatli IGK Broken Dreams ($ 27, sephora.com), ker pred tem nisem nikoli poskusil, kaj šele v lasti enega . Očitno je to nesprejemljivo. Moral sem poskusiti, toda najprej sem hotel vedeti, kako. Torej sem prišel do enega od ustanoviteljev IGK Hair, Franck Izquierdo, da bi izbral svoje lasje genij možganov o vseh stvareh teksture in paste.

Torej, najprej in predvsem, sem hotel vedeti, kaj je najbolj idealna uporaba za teksturo paste. No, se izkaže, da tekstura pasta vam daje veliko nadzora nad procesom styling, kar je idealno za mene, ker se ves čas veselim nadzora. Izquierdo pojasnjuje, “Rad bi uporabil paste paste za ustvarjanje ločitve okoli obraza in ustvarjanje glasnosti. S svojimi rokami se prijavim za boljši nadzor in za lažje drsenje po laseh. ” 

Če imate krajše lase, je tekstilna pasta vaš odrešenik. Zakaj? “Za kratke lase je to najboljši izdelek, ki vam zagotavlja vse, kar potrebujete: glasnost, ločevanje in teksturo. Teksturna pasta je najboljši način za najboljšo teksturo in slog,” je nadaljeval Izquierdo.

Kaj pa, če imate srednje dolge ali dolge lase? Kaj potem? Izquirdo uporablja pasto za dodajanje telesa in glasnosti, da bi ustvaril razgiban videz. Pro tip: “Za dekleta s črkami in kratkimi plastmi okoli obraza je najboljši izdelek, ki daje močan videz, ki zagotavlja celodnevno držanje. 

POVEZANE: Nihče ne skriva temnega ustnic kot je Pariz Jackson

Moral sem vedeti več. Posebno triki trgovinske in tajne uporabe. Najprej in najpomembnejše, mi je Franck povedal, da vedno uporablja toploto iz sušilnika za lase, ko uporablja pasto, ker pomaga pri nanašanju paste na skoraj vsako vrsto las, z lahkoto. Nadaljuje: »Za življenje in glasnost pri koreninah uporabljam malo svojih strank, ki so v korenu, da ustvarim tako veliko obliko in količino.«

Poskušal sem to tehniko in moram reči … to je zelo pomembno. In lase imam čudovito držo. Kot “še vedno dobro izgleda, kljub grozni vlažnosti” držite. To so precej banane. Ne morem vam niti povedati, kako odlično je to za grdo nizko pecivo itd. Možnosti so resnično neskončne.

POVEZANE: Brooklyn Beckham je pravkar prepisal podpis njegovega očeta

Oh in še zadnji nasvet za vas! Talite pasto v rokah, dokler ne zasveti. Potem Izquierdo predlaga, da dodate v majhni količini gelovega kokosovega olja Rich Kid ($ 27; sephora.com) pred nanosom na mokre lase – to je najlažji način, da dobimo veliko teksturo, ko gremo v jesensko sezono. Kdo je zdaj pripravljen igrati še nekaj? Jaz sem!