Kako je Jen Atkin Instagram postal katapultiral ta Kardashian stilist do uspeha

Če ste v zadnjem letu podvojili sliko Khloé Kardashianjevih lase na Instagramu, obstaja možnost, da je to ustvarjalni genij Justine Marjan. In ironično, platforma socialnih medijev, kjer ste odkrili umetniške frizure za slaven, je tudi tam ona je našel svoj prvi velik odmor, ki je pomagal pri legendarni lasici Jen Atkin.

Če to ne dokazuje, da je padla kunčja luknja, morda celo 62 tednov globoko, je dobra poraba vašega časa, nismo prepričani, kaj bo. “Pred nekaj leti je objavila oglas na Instagramu,” je dejal Marjan V stilu na dogodku TRESemmé na New York Fashion Weeku.

“Na to sem odgovoril in bil sem zelo vztrajen in temeljit, potem pa me je zaposlila.” Takrat je Marjan povedal, da je Atkin začel razmišljati o začetku Mane odvisniki in njeno linijo izdelkov Ouai in si želela nekoga, ki bi lahko “nosil veliko klobukov”.

“Imel sem izkušnje s spletnim oblikovanjem in lahko pišem in lahko fotografamram, zato je bilo res dobro prileganje. Nisem bil samo pomočnik za lase. Dve leti sem delal vse, da bi poskrbel za suho čiščenje, da bi dobil izdelke pisati zgodbe, da bi opravljali pogovore za dobesedno vse, kar si lahko zamislite. “

TK
Vljudnost

Sčasoma je Marjan podpisal ekipo lepotne šole s polnim delovnim časom. Glede na to, da je zdaj veleposlanik TRESemmé Global, ki je bil ključni stilist na več razstavah New York Fashion Weeka, gospoda veleposlanica in redno sodeluje s družino KarJenner, Shay Mitchell in Olivio Culpo, bi lahko rekli, da je Atkinov prodor naletel na velik uspeh.

POVEZANE: Najboljši suhi šampon za vaš tip las

Socialni mediji so bili ključni, je nekaj, kar je vzela od Atkina, prav tako pa redno vpliva na njeno delo s pomočjo globalizacije trendov. Torej, če imate sanje o tem, da je to slog stilist in potencialno ujeti oči nekoga, ki išče pomočnika, razmislite o sprucing vaš račun.

“Jen, ki resnično določa Jen, je, koliko je pripravljena spremeniti s časom”, pravi Marjan. “Resnično sprejema spremembe in to je resnično pomembno v kateri koli karieri, da se res prilagodi na vse, kar se dogaja na svetu, in kako se prilagajati časom in vedno ostati relevantno. Obstaja toliko veliko frizerjev in umetnikov ličenja in drugih ljudi iz drugih poklicanosti tam, ki v socialnih medijih niso super, niso super, da bi se tam postavili. Mislim, da imamo zdaj tako veliko platformo. Lahko se resnično prodajamo bolje, kot smo bili kdaj prej. “

Eden od pogledov na fotografije zavitega ponavljajočega jopiča Chrissya Teigena, ki ga je objavil Marjan, pa imamo občutek, da boste definitivno prodati.