Kako prati lase, če imam podaljške?

Poznati me je, da poznam svojo ljubezen do realistične televizije in povsem nepotrebno zapleten odnos z mojimi lasmi.

Imam dolgočasen, lahkoten, ravno, pramen las, za kar se res ne pritožujem, ampak nič o tem, da bi pisal o domu. Plačal sem. Bilo je zabavno. Odrasel sem dolgo. Bilo je napeto. Izrežem ga zelo kratek, izgledal je “v redu”.

Torej, kaj je ostalo storiti?

K sreči, moji najboljši prijatelji, ki ne vedo, da so moji najboljši prijatelji na TLC, Boginja las prišel v moje življenje ali v mojo dnevno sobo, če gledaš stvari tehnično. Pokazali so mi naslednjo stvar.

Pripravite se na sezonsko premiere #HairGoddess to sredo, 6/28 ob 22:00 EST @tlc! ��

Objava je delila Christina Oliva (@hairgoddessofny)

 

Christina Oliva, lastnica Olivia Christensen in pravno samoproklamirana boginja las, je genetski podaljšek, ki se rodi in goji v rokah goveda Staten Island. Vse, kar morate storiti, je ogled epizode njenega resničnega predstave, da bi razumeli, zakaj je tako dobra v tem, kar počne: to je odlična mešanica strasti, strokovne tehnike in predanosti do podrobnosti. Kot, vsak, en sam sklop, podrobnosti.

Pridobivanje razširitev je veliko, kot da ima otroka. JK-Nimam otroka in verjetno ni nič takega, ampak to je velika zaveza. Morate drugače krtačiti. Morate zdraviti svojo lasišče drugače. Vaša osebna povezava z vašo najljubšo vzglavnik se spremeni. Morate dejansko skrbeti za vaše lase. Prvi korak v tem, da si Boginja boginja? Naučite se, kako šampon.

Tukaj Christina odgovori na vsa moja nadležna, navidezno preprosta vprašanja o tem, kako oprati moje nove lase.

Če naj lase pijem več, manj ali enako količino, kot sem naredil brez podaljškov?

Razširitve las, ki jih uporabljam v mojem salonu, se uporabljajo z majhno kroglico, zato bodo vsi izdelki, ki vsebujejo olja, podaljšali. Raje si umijte lase bolj s tehniko razširitve las, namesto manj, še posebej, če imate naravno mastne lase.

Kaj moram narediti z mojimi lasmi, preden stopim v tuš?

Nič posebej! Če dobivate visokokakovostne lase, se kosi premikajo skozi vrsto kontrole kakovosti, preden se to zgodi v rokah naših strank. Dobro je iti.

Katere vrste izdelkov lahko uporabim za svoje lase pri tuširanju? Katere sestavine naj se izognemo??

Večina strokovnjakov za podaljšanje las priporoča šampon brez sulfata. Ne čudite se. Izdelki, ki ne vsebujejo sulfata, morda ne bodo ustvarili veliko plasti pod tušem, ampak ohranjajo celovitost vaših lasnih podaljšanj, kar je najpomembnejše.

Stvari, ki jih je treba izogniti: olja, ekstrakti, hidrolizirane svile, pšenične beljakovine ali silikone. Vse zgornje bo omogočilo, da se bodo razširitve zdrsnile. Stvari za zalogo: zelo priporočamo našo linijo za nego las; Dnevni šampon Olivia Christensen in Daily Conditioner, ki je posebej zasnovan za podaljšanje las. (ED OPOMBA: Vse stvari dišijo neverjetno.)

Če nosite podaljške las, zelo priporočam, da preizkusite našo linijo izdelkov. Posebej sem oblikoval te 3 izdelke za podaljške las, ki jim pomagajo drseti ven! Naše izdelke lahko kupite – www.oliviachristensensalon.com #hairextensions #hairextension #hairextensionspecialist #hairextensionsalon

Objava je delila Christina Oliva (@hairgoddessofny)

Priporočam tudi, da zdravilo Milbon Vlaženje ohranja razširitve varne in zdrave. To je postopek v petih korakih in se je izkazal za najvarnejše zdravljenje z našimi razširitvami las. Priporočamo, da zdravljenje poteka vsakih 6-8 tednov. Zaščiti kožico, se zatakne v vlago in doda sijoče lase!

Pojdimo na pranje. Katere predloge naj uporabim? Kako zdravim lasišče? Nežna?

Lahko se opereš kot normalno, vendar se prepričajte, da resnično čistite in vstopite tam, da odstranite kakršnokoli olje. Pojdi trdo ali pojdi domov.

Ali moram obvladati moje konce, čeprav to ni res moj las?

Vedno pogoj od sredine dolžine skozi vse konce; kateri koli balzam je ostal na vaših rokah se lahko nanaša na vrh vaše glave, vendar ne vzemite kondezatorja in se nanašajte neposredno na priloge.

Kako pravilno izpirati moj šampon?

Vedno dobro sperite lase, da se izognete nastajanju, in če imate kakšne ostanke, priporočamo Neutrogena Clarifying šampon, da odstranimo morebitna presežna olja.

Kaj pa, ko bom mokra v tušu? Kaj naj naredim s svojimi lasmi??

Priporočljivo je, da nežno stisnete morebitno odvečno vodo iz lase, da preprečite sušenje brisač,.

Ali je v redu, da se sušim?

Ena od najboljših stvari o naših podaljških las je, da lahko sušite lase na zraku. Naši indijski lasji se sušijo z lepimi plavalnimi valovi, zaradi česar je našim strankam izjemno preprosto, da naravno in brez napora stilizirajo svoje lase. (ED OPOMBA: Moji lasje nikoli niso izgledali bolje sušene na zraku, kot pri teh razširitvah.)

Kateri je najvarnejši način, da mi posušim lase in zagotovim, da izgledam kot bloger za lepoto?

Ruthie Extensions - Final - Embed
Vljudnost

Najvarnejši način, kako sušiti lase, je, da sušite lase na vsaj 70% in vedno uporabite termično pršilo, da zaščitite lase. Naša najljubša je prha za zaščito pred vročino. Mi absolutno ljubimo linijo izdelkov Living Proof za vse potrebe po tuširanju in stylingu. Brez Frizzovega hranilnega kremnega krema in perfektnega dlakavega šampona so super.

Pred in po sliki spodaj.

Ruthie Extensions - Embed
Vljudnost

Vem. Izgledam čudovito.