Karlie Kloss Got Bangs in zdaj vsi želimo Bangs

Če je bilo kdaj čas za preoblikovanje las za supermodel, to je New York Fashion Week. Izgleda, da je Karlie Kloss vzela to tisto kamelo, ki je imenovala lase, ko je na novinarski nagradi Fashion Front Awards nagradila nov sveženj obrobja. 

Karlie Kloss Bangs - Embed 2016
Runway Manhattan / NYC Slike

Poleg tega, da gre za lažji ali krajši čas (ali pa nosi lasuljo v akciji), je to eden od prvih maj. preobrazbe lase, ki smo jih videli od Karlie v precej nekem trenutku. Mimogrede, prej je nosila ščurke, toda zdi se, da so precej debelejše in bolj razkošne od njene šopedne rože preteklosti. 

Kot nekdo, ki trenutno trpi, očitno 100-odstotno odobravam to odločitev o lepoti in sem obseden z načinom, kako jih je oblikovala za dogodek – z nizkim ključem, teksturiranim šignonom, pritrjenim na vratu vratu. 

Ne, da sem imel kakšne načrte za odraščanje mojega, zdaj pa, ko Karlie nosi niz, mislim, da bodo že večkrat za MUCH. To je predvsem zato, ker vem, da mi bo pokazala na različne načine, kako jih stilizirati. 

POVEZANE: Chrissy Teigen’s Last Colour Makeover je popolno popolnost 

Torej so resnični posli ali je to še en trenutek Kendall Jenner? Medtem ko je v njenem slogu Instagram označila njenega stilista Karle Welch, nimamo podatkov o tem, ali gre za posnetke.

Pogledali bomo proti vzletno-pristajalni stezi (ta teden se mora sprehajati!), Da vas objavljate. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − = 29

map