Khloe Kardashian pravi, da ji je zamudila njeno kratko laso in jo resnično dobiva

Torej, morda imamo nekaj za zalezovanje računov Insta slavnih frizerskih znamk, če pa nismo, vam ne bi mogli prinesli tega smokinskega vročega strela Khloe Kardashianja, ki je nastala v resno močnih, obsežnih valovih.

Dobesedno smrt nad tem zdaj! #khloekardashian danes z ���� zame �� z @ 1maryphillips

Fotografija objavila Hair x Mane Addicts (@justinemarjan)

Stilistka Justine Marjan je fotografijo objavila v sredo zvečer in nenavadno. Nismo povsem prepričani, kje je Kardashian vodil s tem videzom, ampak med svetlobo blond barvami, popolnoma neobdelano teksturo in seksi glasnostjo, še nikoli ni pogledala.

Pomagajte Marjanu za ustvarjanje videza (zaradi česar ji je bila tako ponosna in upravičena).

Čeprav so KoKoovi valovi vedno popolnoma neurejeni in božanski, se zdi, da je Khloe še posebej pogrešal njen teksturiran bob. Objavila je kar nekaj različnih slik svojega novega videza, skupaj z napisom, ki dokazuje, da jo tudi kopira. 

Zamudila sem kratke lase, “je napisala v enem pic. Uh, razumevajmo, zakaj, Khloe! To je dan dobrih las, sanjamo o tem, da imamo.

Zamudil sem kratke lase ��������

Fotografija, ki jo je objavil Khloé (@khloekardashian)

POVEZANE: Morate videti, kaj Shay Mitchell izgleda kot blondinka 

Prav tako moramo podpreti kreativca Mary Phillips, ki je Kardashianu prinesel čudovito rožnato muco in obraz s pogledom na oči. Se sprašujete o tem skoraj platinastem blond barvi las? To bi bilo delo koloriste Tracey Cunningham, umetnice, ki dela tudi s slavnimi osebnostmi, kot sta Fergie in Ariana Grande. 

@khloekardashian izgleda neverjetno! To ni njena dlaka, ki jo svetita od znotraj! Ampak jaz sem # sreten, da mi omogoča, da jo naredim #Haircolor ������������ @ redken5thave #foil #babylights 30vol #flashlift z 1/4 oz od #olaplex in #Bayalage #freehand 1/8 oz z brisačo za izpiranje @olaplex suha, suha #Olaplex samostojna brisača za brisanje. Root z 9n + 9nb lasnimi 7n + 7nb bazami samo 5 minut. Dvignite in sperite! PS #khloekardashian je ena izmed najlepših deklet, ki jih vem. Res bi rad steklenil zvezde in sonce za njo.

Video objavil Tracey Cunningham (@ traceycunningham1)

Nadaljujte dobro delo, gospe.