Khloé Kardashian se odzove od njenega Boba in Hello do popolnoma nepričakovanega novega pogleda

Po besedah ​​Khloé Kardashian: “Dolgi lasje ne skrbijo za kraljestvo!” 31-letnica je šokirala internet, ko se je odločila za trgovanje z njenim teksturiranim bobom za podaljšanje dolžine pasu.

Napovedala je svoje nove dolge tare s čudovitim nalaganjem v Instagram v torek, in izgleda, da je že tako zabavna s svežim videzom. Kardashian ni bila sramežljiva, ker je delila svoje skrivnosti za nego las in je celo razkrila v naslovu slike, ki je bil odgovoren za novo posodobitev. Redkenov kreativni svetovalec za barvo, Tracey Cunningham, je bil genij, ki je popolnoma barvil njene razširitve, da bi se ujemala z njenimi zlati blondinimi prameni, Jen Atkin pa je prepletala dodatno dolžino v svoje krajše pramene, da bi dokončala brezhiben nov videz. Kot vidite, potrebuje vas strokovnjakov, da ostanejo fotoaparati pripravljeni.

Vodimo svet! GOVORI !!! �� kričite mojim glamam dekletom @styledbyhrush in @jenatkinhair za glamming mene danes! Vodimo svet! GOVORI !!! ��

Fotografija, ki jo je objavil Khloé (@khloekardashian)

POVEZANE: Nakup najljubših linij za kreme Khloé Kardashian’s

Videli smo, da je najmlajša Kardashianova sestra toliko spremenila videz, od globoke brunette margine do zlatih koncev ombre. Ona ni edina zvezda, ki nas ljubi, da nas obdrži na prstih z vedno večjo frizuro. Obstaja več znanih oseb, ki nenehno spreminjajo svoje mane. Bodite prepričani, da preverite nekaj najbolj neverjetnih preobrazbe leta 2016 v naši galeriji za preoblikovanje las slavnih tukaj.