Krema Soda je Perfect Blonde Barva las za padec

TK
Michael Stewart / Getty

Victoria Moorhouse

6. oktober 2017 @ 13:15
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Kot blondinka, ki je pozno poletje plesala blondinko, še vedno nisem imunska na željo po spremembi barve las, ko pride v kožo. Ampak, kako gre nekam temnejši, globlji in bogatejši, če niso pripravljeni, da se v mojem primeru vrnem k svojim brinetam? Odgovor je krema soda.

Ne, ne pijačo, čeprav ta gazirana sladka obdelava dobro sliši zdaj. To je ime sence blondinke, ki se prav zdaj trenira. Da, še več, da je začimbna buča.

“Moja razlaga kremne sode blondine je niz slabih svetlosti in osvetljeni toni od korenin do nasvetov brez veliko kontrasta med odtenki”, pojasnjuje barva zvezdnice Laurie Heaps, ki je pravkar dal pogled na igralko Danielle Fishel ali Topanga za vse ti Fant sreča svet super-oboževalci. “Eden od zvezdnih funkcij je z zlatim poudarkom, ki oblikuje obraz.”

Ker to ni enodimenzionalna barva, Heaps pravi, da bi morali v laseh videti bež, zlato, smetano in medene tone, zato se lepo mešajo z jesenskimi barvami.

To je tudi popoln blond starter senco za vsakogar s temnejšimi lasje, ki razmišljajo o stvareh. “Nisi poskušal takoj oditi na svetlobo, po vsem,” pojasnjuje Heaps. “To barvo lahko enostavno dosežete na temnejših laseh, ne da bi obarvali celo glavo. Vaš stilist lahko še vedno prižge nizke luči in vrhunce. Vendar pa bi morali držati tonov, ki dopolnjujejo osnovno barvo. Samo zapomni si, da se vsi lasje ne dvignejo enako, zato se ne obnašajte, če lahko sprememba barve traja več kot en obisk. “

Ko gre za oskrbo, Heaps pravi, da boste želeli vlagati v vijoličen šampon, da bi obdržali trepalnice v zalivu – predlaga Biossilkovo barvno terapijo Cool Blonde šampon ($ 16; amazon.com). Za vaš reden šampon priporoča nekaj, kar je vlažilno, brez sulfata, in ima komponento proti bledenju, kot je šampon za belo sesanje Orchid Bliss ($ 38; amazon.com).

Potrebujete nekaj navdihnih slik? Nadaljujte, če si želite ogledati nekaj drugih primerov slavnih oseb, ki so nekoč preskusile trend.

VIDEO: Mila Kunis je pravkar razkrila njeno najbolj seksi lasje