Naj bo zadnja! 13 Izdelki Za Prikrito pričesko

Naredi It Last - Bumble and Bumble - Living Proof
Vljudnost (2)

Marianne Mychaskiw

18. september, 2014 @ 14:00

Samo zato, ker je poletna vlažnost na poti, to še ne pomeni, da smo šele iz gozda. Brez pravilne priprave ali izdelkov za oblikovanje, navidezno popolni nabor kodrov še vedno lahko padejo v svež zrak.

Kot temeljni temeljni premaz, styling primer, kot so Living Proof’s ali Bumble in Bumble’s, daje vašim lasem še dodatno moč, medtem ko zagotavlja resne negovalne prednosti. Če imate barvno obdelane ali suhe pramene, je vaš najboljši stavek Bumble in Bumble Hairdresser’s Nevidno olje Protective Primer ($ 26; bumbleandbumble.com) – proizvod združuje hidratirne sestavine, kot so kokosovo olje, argan in mandeljna olja, da delujejo kot visoko steklo vode za lase in kot dodatek dodajajo škodljivo oviro proti toplotnemu stilu in UV-žarkih. Potrebuješ nekaj dodatnega telesa? Mist on Living Proof-jev Predprostor za raztegovanje špric ($ 20; livingproof.com) pred izsesavanjem zraka, da črpalko povečate v finih teksturah. Inovativna formula dejansko odbija umazanijo, kar pomeni, da bo vaš izpuščaj ostal poln, odporen in brez olja, kot je bil prvi dan.

V duhu ustvarjanja frizure, ki pravkar ne bo prenehala (in morebiti kupovati čas med šamponi in imenovanji salona), pripravimo seznam najboljših izdelkov za podaljšanje življenjske dobe in oblike vašega posevka, obdelave keratina, naravnih kodrov , in več. Kliknite skozi našo galerijo, da preverite vsakega od njih!