Najboljši priveski za dolge fraze z bradavami za kopiranje zdaj

Jessica Biel
Gary Gershoff / Getty

Erin Lukas

2. september, 2017 @ 11:45

Popolne, tupe udarce ali nagnjeni stranski robovi so lahko popolni izmenjevalci iger, ko poskušate posodobiti svojo pričesko. Če imate dolge strune, s katerimi se ne želite deliti, so bangi odlična možnost, ki bo popolnoma spremenila vaš videz, ne da bi izgubili dolžino.

“To je klasičen videz, ki je sinonim za” francosko dekle bang “, ki je bila ikona s tako francosko žensko, kot so Charlotte Gainsbourg, Lou Doillon in Carloline De Maigret,” pravi hairstyle Juan Carlos Maciques. “To je eleganten in eleganten.”

Dogovorjeno. Če ste pripravljeni, da se potopite in pokažete, Maciques pravi, da se odločite za “dlje, nekoliko nagnjeno navzdol na obeh straneh”, ker je najbolj laskavo. “Kratke, zmešnjene bangs odrežejo razmerje razmerja,” pojasnjuje. Potrebujete vizualno? Pomisli Dakota Johnson-ov kos, koničasto obrobje.

Če imate podolgovate oblike obraza, stilist priporoča mešanje nekaj kosov obraza, ki so povezani s čepom, da se mehka videz. Macqiues predlaga nasprotno mesto za prostorne površine. “Odpnite čepke od ostalih las za bolj grafični učinek,” pravi.

Kar se tiče bokov, ki jih prenašajo stranki, stylist pravi, da razmišlja Brigitte Bardot, da je videz manj krut in da se je treba bolj igrati s stilom.

Še naprej se pomikate po sedmih različnih načinov, ko so vaši najljubši zvezdniki z dolgimi lasmi dodali udarce svojim slogom.

VIDEO: 10 slavnih pričesk, ki vam bodo všeč Bangs

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 2 =

map