Shailene Woodley vas bo prepričala, da pustite hišo z mokrimi lasmi

Ko zapustimo hišo z mokrimi lasemi, je običajno dober znak, da smo se že odrekli na naš dan (kašelj, ponedeljek), ali da smo resno pozno, in upamo, da se bo zrak sušil skozi vetrič iz naše Uber. Toda v zadnjem času so mokri lasi nekako postali stvar. Peek na Kim Kardashian’s “mokre lase, ne maram” pogled na letošnji VMA’s.

In sinoči, Shailene Woodley je poskusila z roko pri trendu, ko se je pojavila na Snowden premiera z navidezno prepojenimi tresami.

Celoten videz je resnično zmagovalec. Izgleda eterično angelska, poljubljena in sijoča, toda njeni lase so izgledali, saj veš, pogled.

Ustvaril ga je hairstylist extraordinaire in Suave Professionals celeb stilist Marcus Francis, ki poleg Shailene je tudi hairstylist za Julianne Moore in Stranske stvari dekleta, slog je bil očitno namenjen oddajanju “sleek edgy glam” vibe. Poleg mokrih las, bi rekli, da Markusova posebnost izdeluje čudovite plažne valove za stranke, kot sta Winona Ryder in Lizzy Caplan. Na srečo je s svojimi izročili že pred nami.  

Torej naslednjič, ko boste obtičali v deževnem tušu, si vzemite iztočnico iz Shailena in ga vzemite kot blagoslov.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 4 = 9

map