Skrivnost Getting Soft Beach Waves brez izsušitve vaših las

Zame so bili plazovi valovi vedno mehak z dvema krajema. Počutim se najbolj samozavesten, ko je na dlani dekonstruiran in rahlo zapleten ovinek, toda metode, s katerimi jih gremo, zavoljo povzročajo suhost. Pri zagonu lahko toplotna orodja, kadar se uporabljajo v presežku, sesajo potrebno vlago, po naravi pa so lahko tudi solni razpršila izredno sušljiva. Toda nedavno odkritje mističnih laboratorij za lase R + Co je rešilo vse moje probleme – dobro, tiste, ki so povezane z valovi.

Sail Soft Wave Spray ($ 29; shopspring.com) ponuja rešitev za vse težave, ki ste jih kdaj imeli s plažnimi valovi. Dodaja zelo lahkotno teksturo in drži lasje, vendar vam ni treba skrbeti, da je suha ali hrustljava. Mehko v svojem imenu je legitimno, saj drobna megle daje gibanje dlake, ne da bi se počutili dehidrirano ali krhko. Narejen s hranilnimi in kondicionirnimi sestavinami, kot so kozji vrtni in morski alg, pomaga tudi pri negovanju lase in rahlem sijaju, medtem ko zagotavlja optimalno styling.

POVEZANE: Kaj se lahko zgodi, če ne boste dovolj umili

Uporablja se lahko na več različnih načinov. Lahko ga razpršite v vlažnih laseh in nato razpršite za raztrgan videz, ali pa ga lahko samo pršite na suhe lase, da dodate glasnost. Uporabljam ga potem, ko sem uporabil mojo curling palico, da razbijem curlove in jim dam grdo vetrove.

Jutro Soft Wave Spray
Vljudnost
R + Co
$ 29

NAKUPUJTE ZDAJ

VIDEO: 9 Celebrity Hair Makeovers iz leta 2017

Najboljši del? Lahko vodim svoje roke skozi svoje lase, ne da bi se počutil, kot da moram, ko pridem domov, uporabiti celotno kozarec globokega kondicioniranja.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 − 43 =

map