Ta $ 12 zdravljenje dlak lase lahko obnovi letno vrednost škode

Ko se ukvarjate z izredno poškodovanimi lase suhimi, krhkimi prameni, ki se v pol minute zataknejo v stik z brisačo – zdi se, da je najlažja rešitev samo britje vaše glave in od začetka. Seveda, to bo to storilo, vendar rezanje buzzov ni za vsakogar, in na srečo imate možnosti. Eden od teh je nova zdravniška oskrba na 12 ameriških dolarjih, ki ima sposobnost, da povrne škodo, ki je vredna letošnje leto.

Je del nove linije za nego las Keraphix podjetja Nexxus, zbirke, ki je pred zagonom imela veliko čakalnih listov za 1600 oseb. Trditev o slavi je keratinska beljakovina in črna riž bogata formula, ki deluje skupaj, da zmanjša in popravi znake poškodb. Prestrukturiranje zdravila Nexxus Keraphix ($ 12; target.com) pa ima dovolj beljakovin, ki so v notranjosti majhne škrlatne cevi obnovili škodo za leto.

Nexxus Keraphix Restructuring Hair Treatment 
Vljudnost
Nexxus
$ 12

NAKUPUJTE ZDAJ

VIDEO: Zaupaj nam, poskusili smo: detoksikacija las

 

Gel je priporočljiv kot dodatek enkrat na teden vaši ruti za nego las, tako preprosto kot z masko. Po tem, ko šamponirate, vsebino cevi prenašate po laseh in jo pustite pet minut. Nato sperite in ponovno šamponi, da očistite lase zdravljenja. Nazadnje, vi pogojujete. Če se kasneje sušite po laseh, boste opazili, da so vaši lasje gladki in neverjetno vlažni in da je groba tekstura zamenjana s sijajnim zaključkom.

POVEZANE: Značilnosti Meghan Markleja bodo največji trendi las v pomladi

Če obiščete Salon Nexxus, je način zdravljenja rahlo različen. Z antilom z gelom in nato nežno sušimo lase, tako da postane težko, da se zdravi v kožico. Potem nosite parno kapo približno 10 minut. Nazadnje, zdravljenje izperemo in vaše lase šamponiramo in še enkrat kondicionirate.

Medtem ko je to zdravljenje revolucionaren dodatek k vašim trgovinam za drogerijo, to sploh ni zdravilo. Še vedno bi morali ponoviti, kako pogosto ste toplotno oblikovanje in barvanje ter vrsto izdelkov, ki jih uporabljate. Še vedno, če greste čez krov z bleščicami, je prijetno vedeti, da imate preprosto popravilo, ki ne bo stalo toliko, kot je dobro izdelana lasulja slavnih, in tudi nima nič opraviti s parom odrezkov.