Ta nepričakovan trend barve las vam prihrani čas in denar

Ni drugega načina, da bi to rekli: blondinka bo naložba. Ko ste naravna brineta, lahko pričakujete, da boste porabili veliko časa, ko sedite v koloritovem stolu, ko boste prvič zasvetili, in rahlo poravnate ravnotežje vaše kreditne kartice, da zamenjate svojo rutinsko linijo z izdelki, ki bodo obdržali vašo novo blond barvo pridobivanje brassy.

Toda zabava se ne ustavi po prvotnem imenovanem salonu. V nekaj tednih boste začeli doživeti, kaj vse blondinke s steklenico najbolj sovražijo: temne korenine. Ohranjanje vašega blond sence z rednim pritiskom na salon, da bi dosegli svojo regresijo, ni ravno prav tako prijazno do proračuna.

POVEZANE: 7 Kardinal Hair pravila za nove plavuše

Kaj pa, če bi vam povedali, da način celeb, kot je Kim Kardashian West, trenutno nosijo svoje blond lase, vam ne bo le prihranil časa in denarja, temveč tudi izboljša zdravje vaših las po beljenju? Temne, zaraščene korenine Kardashian West ne dajejo le platinastih las brezskrbno, brez napora, ampak je tudi način, da potisnete naslednji imenovan salon nazaj še nekaj tednov.

Kim Kardashian
Charley Gallay / Getty Images

“Zakoreninjena blondinka vedno doda hladen kontrast in zagotovo naredi slog bolj sproščeno. Sproščanje korenin lahko resnično doda dimenzijo v barvo!” pravi fant hairstylist Chris Appleton, kolorista za nedavno Platinum Blonde Shard Kardashian West.

VIDEO: Kim Kardashian West je skrivaj nosila svoj naslednji KKW Beauty Product

Poleg faktorja brez napora, kar je super o tem trendu barve lase deluje na katerikoli odtenek blond in praktično poljuben dolžina las. “To deluje v vseh odtenkih, vendar je odvisno od slike, ki jo želite,” pravi Appleton. “Če želite super čist svetel videz, korenine niso za vas. Če pa vam je všeč bolj živeti v videzu, bodo korenine delovale.”

Če želite ustvariti ali poudariti učinek, ki ga je preživel, pro priporoča uporabo korenskega pokrovčka, kot je Roo Cover Cover Up ($ 35, bloomingdales.com), da bi dodali korenine brez obveznosti. “Lahko celo plavate v njem in ne bo pomešal!” on reče.

Misel, da ste se odzvali na vaše barvne sestanke, se zdi precej sladek, vendar Appleton priporoča, da se vaši obiski ne raztezate dlje kot 8-10 tednov, ker se boste tvegali, da se boste spustili v kategorijo ombré.

Če ohranjate svoje korenine, se vaša rdeča rdeča rutina ne spremeni, Appleton pa poudarja, da je pomembno, da uporabite šampon brez sulfata, kot je Color Wow’s Color Security Shampoo ($ 9; dermstore.com) ali reparativno, zaščitno zdravljenje, kot je Olaplex, da bi tvoja blondinka svetla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map